Autor Esports
17 Març 2016 a 17:00

JAS al Campionat d’Espanya Cadet en Pista Coberta

JAS al Cnat. Cat. infantil // Foto: Jaume Amiel

JAS al Cnat. Cat. infantil // Foto: Jaume Amiel

La Joventut Atlètica Sabadell aconsegueix dos ors en el Campionat d’Espanya Cadet en Pista Coberta celebrat a Oviedo aquest passat cap de setmana. Eloi Santafé va aconseguir la medalla d’or en l’hexatló masculí, batent el rècord de Catalunya, i Adrià Torrents va aconseguir l’or en els 60 metres llisos.

En el Campionat d’Espanya de Cros van participar els promeses Llorenç Esteve i Mercè Guerra. Llorenç es va classificar en la vintena posició en el carrera masculina i Mercè en la trentena en la femenina.

En el penúltim cap de setmana de competició de pista coberta d’aquesta temporada, es va celebrar a Sabadell el Campionat de Catalunya Infantil. Els infantils de la JAS van aconseguir tres medalles de plata i una d’or. L’or va ser per l’equip femení del relleu 4×200 i les medalles de plata per l’equip masculí de 4×200, Victor Velasco en triple i Alejandra Camps en 2000 metres llisos.

Aquest cap de setmana es disputarà a la pista coberta de Sabadell el Campionat d’Espanya Junior en Pista Coberta amb la participació dels millors juniors catalans i espanyols. També es celebrarà l’estatal veterà a Antequera.

Joventut Atlètica Sabadell

Switch to mobile version