Autor Esports
10 Març 2016 a 13:00

Falcons Sabadell de rècord històric

Veterans Falcons // Imatge Cedida Falcons Sabadell

Veterans Falcons // Imatge Cedida Falcons Sabadell

Falcons Sabadell de rècord històric: 37 victòries consecutives

Els números de l’equip del Falcons Sabadell a la 1a Divisió de Veterans de tennis de taula (competició amb un nivell de joc altíssim) són d’autèntic rècord i és que després de guanyar ahir a la nit al potent Girbau Vic TT per 4 a 2 en la quarta jornada del play-off al títol, els sabadellencs sumen ja 37 victòries de manera consecutiva. L’últim partit que va perdre l’equip falconista va ser el primer enfrontament de la temporada passada, a l’octubre del 2014 a la pista de El Centre, precisament el proper rival al que s’enfrontaran els de Sant Oleguer.

El Falcons, vigent campió d’Espanya de veterans i també de Lliga, va camí de conquerir el segon títol domèstic consecutiu. Queden quatre jornades per finalitzar la competició i són líders invictes amb sis punts més que la SCR El Ciervo.

El nivell competitiu a la 1a Divisió de Veterans és molt alt, amb partits que es poden decidir després de més de 3 hores de joc com el cas d’ahir contra el Vic que va finalitzar gairebé a la 1 de la matinada.

Un rècord brutal. 37 victòries consecutives i esperen superar aquesta xifra.

Joan Weisz, capità del Falcons Sabadell

 

Switch to mobile version