Autor Notícies
5 Març 2016 a 11:30

El ‘Cuponazo’ de l’ONCE reparteix a Sabadell més de 12 milions d’euros

Al sorteig d’ahir divendres

 

Logo d'ONCE // Imatge cedida per ONCE

Logo d’ONCE // Imatge cedida per ONCE

El ‘Cuponazo’ de l’ONCE ha repartit més de 12 miliones d’euros a Sabadell, on s’han venut 103 cupons premiats del sorteig del 4 de març de 2016. Un d’ells ha estat agraciat amb el premi gran del sorteig, de 9 milions d’euros, i es el primer Cuponazo d’aquest any a Catalunya.També 102 cupons méshan estat premiats amb 30.000 euros (www.juegosonce.com), el que fa un total de 12.060.000 euros.

El venedor de l’ONCE Marcelino Martínez Rodríguez és el que ha portat la sort i la il·lusió a la capital del Vallès Occidental. Ven el cupó i altres productes de joc de l’Organització de dilluns a divendres, a l’Avinguda De Barberà, 439 ( al costat d’una oficina bancària). Marcelino és una persona amb discapacitat, com tots els agents venedors de l’ONCE, venedor del cupó des de fa 28 anys. En aquestes gairebé tres dècades, ha donat molta fortuna a la seva ciutat. Ja va donar el ‘Cuponazo’ de 9 milions d’euros un cop i altres quatre el nombre sense la sèrie (premis de 30.000 euros). En aquesta ocasió el centenar de bitllets premiats els ha repartit entre el seu quiosc, i la meitat en una empresa de Sant Quirze del Vallès.

L’agència de l’ONCE a Sabadell presta serveis a 512 afiliats i té 160 venedors

Switch to mobile version