Autor Cultura
10 Març 2016 a 17:00

Ceba’t Sabadell el nou festival de música

 Ceba’t Sabadell el nou festival de música // Imatge cedida per Ceba't Sabadell

Ceba’t Sabadell el nou festival de música // Imatge cedida per Ceba’t Sabadell

El 21 de maig arriba a la nostra ciutat la primera edició del festival de música: CEBA’T Sabadell, un nou concepte de festival que reunirà diversos artistes reconeguts del nostre país en un mateix dia i recinte.

Ceba’t Sabadell arriba amb força a la nostra ciutat. Sabadell es convertirà en el nou escenari d’un festival ple de música i festivitat, amb quatre dels millors grups de música catalana del moment, alguns d’ells, actuaran per primera vegada a la nostra ciutat.

No només es tracte de les actuacions deLax’n’busto, Oques Grasses, Doctor Prats i Strombers, sinó que estem parlant d’un festival “global” de gran format, per tant, els assitents que tinguin entrada podrn gaudir de food trucks, deejays, fins a tres escenaris musicals, marchin band, els Hit Band, Muchacho & Los Sobrinos i moltes altressorpreses.

Un festival per a tots als públics i amb el millor ambient possible, ubicat a la Fira de Sabadell el dissabte 21 de maig de 2016 a partir de la tarda. Un projecte molt ambiciós que de moment està captivant i causant molta expectació al jovent saballedenc i molt de rebombori a les xarxes socials. Un exemple anecdòtic: en uns minuts es van vendre les úniques primeres 100 entrades que es van posar a la venta la setmana passada.

CEBA’T Sabadell anirà més enllà d’un festival qualsevol ja que serà un esdeveniment “marca sabadell” en què tots podrem gaudir d’un dia de festivitat, ambient sa, bona música a un preu totalment assequible a Sabadell.

Laura Lozano – Responsable de comunicació

www.cebatsabadell.cat

Switch to mobile version