Autor Esports
25 Febrer 2016 a 15:00

Míting del Centenari de la Federació Catalana d’Atletisme

Imatge cedida per Federació Catalana d'Atletisme

Imatge cedida per Federació Catalana d’Atletisme

Aquest cap de setmana ha estat marcat pel Míting del Centenari de la Federació Catalana d’Atletisme que es va disputar el divendres per la tarda a la Pista Coberta de Sabadell.

El Míting va reunir unes quantes estrelles de l’atletisme internacional, espanyol i català, amb l’etíop Genzebe Dibaba com a principal estrella. Genzebe va establir la segona millor marca de la història en els 3000 metres llisos. Cal recordar que ella posseeix la millor marca de la història i que dos dies abans del míting va batre el record del món de la milla. No només Genzebe va donar qualitat al míting, sinó que també es van batre sis millors marques espanyoles de l’any, dos records d’Espanya juniors i un de juvenil.

Els atletes de la JAS Xavi Carrión i Laura Bou en els 400 metres, que va aconseguir la mínima pels campionat d’Espanya Absolut i Llum Gardella en el 60 metres tanques van poder competir amb atletes d’alt nivell.

Pel que fa a la resta de competició del cap de setmana, cal destacar la medalla de bronze en el Triple Salt en el Campionat d’Espanya Promesa d’Albert Raga i la medalla d’or en el Campionat de Catalunya de Proves Combinades Cadet d’Eloi Santafé.

En el Campionat de Catalunya Juvenil, cal destacar les medalles d’or de Daniel Leal en salt de llargada i Martí Pagès en 400 metres, les medalles de plata de Marta Pérez en Alçada i Meritxell Raimundo en 1500 metres i les medalles de bronze de Marta Romance en 1500 metres i Marta Romance en 800 metres. Ayoub Ait i Laia Casajoana van representar la selecció catalana en el Campionat d’Espanya de Cros Cadet i Juvenil amb un onzena i quinzena posició, respectivament.

JAS

Switch to mobile version