Autor Economia
22 Febrer 2016 a 14:00

Jornada Comerç Urbà i Franquícies

Al Centre de Negocis Nodus Barberà

Nodus Barberà

Imatge del web de Nodus Barberà

L’Ajuntament de Barberà del Vallès organitza, juntament amb Franquícies.cat, la Jornada Comerç Urbà i Franquícies. Aquest esdeveniment tindrà lloc demà al matí al Centre de Negocis Nodus Barberà.

La jornada té un centre d’interès emmarcat en l’àmbit “Comerç urbà i franquícies: aliats o enemics?”, i té un doble objectiu.

Per una banda, dialogar entorn de les repercussions d’aquest tipus de negoci en el teixit comercial de les ciutats. En aquest sentit, es posarà en valor un sistema de promoció econòmica molt favorable tant per a les persones com per a l’economia local.

Per altra banda, el públic assistent també podrà establir contacte amb un seguit de franquícies interessades en instal·lar-se al territori. Per tant, les persones emprenedores i tècniques municipals podran parlar, directament, amb els departaments d’expansió de diferents franquícies.

Amb tot, la jornada s’obrirà amb la benvinguda institucional per part de l’alcaldessa de Barberà, la Sra. Sílvia Fuster Alay i, del diputat delegat de comerç de la Diputació de Barcelona, el Sr. Isaac Albert i Agut.

A continuació iniciaran les conferències. La primera d’elles portarà per títol Les franquícies com a motor de creixement, i anirà a càrrec del Sr. Xavier Vallhonrat, president de l’Associació Catalana de Franquiciadores. Aquesta ponència explicarà com el sistema de franquícia esdevé generadora de creació d’empreses i d’ocupació.

Seguidament, la Sra. Noèlia Hurtado, gerent de la consultoria Top Ten Franquicias, oferirà la conferència Més enllà de les grans ciutats també hi ha franquícies, amb la què trencarà el fals mite que les franquícies només volen implantar-se a les grans ciutats.

A continuació, el Sr. Jordi Bacaria, director del portal web Franquícies.cat, explicarà diferents tècniques per establir contacte amb les franquiciadores, com atraure marques al territori i com fer visible els municipis per captar marques.

Posteriorment, 14 franquiciadores faran un “elevator pitch” en què explicaran el seu concepte de negoci i les característiques principals de la seva franquícia. Acte seguit, el públic podrà conversar individualment amb aquestes marques.

Per aquest motiu, s’habilitarà un espai per atendre a tothom interessat en ampliar la informació de cada franquícia. Les franquícies participants han mostrat molt interès en ubicar un punt de venda al municipi de Barberà en sistema de franquícia. Les marques participants són les següents:

– Llagurt

– Pannus

– Bissú

– Beep

– Escola Bressol Caputxeta Vermella

– Inner Nature

– Tintopia

– La Fábrica del Cartucho

– Tailor and Co.

– Babel Idiomes

– Folder

– Inform@

– Anatolia Kebab

– Mans de Sant

– Kids Brain

Per a més informació i poder formalitzar la inscripció gratuïta en aquest esdeveniment hi ha disponible l’enllaç http://www.franquicies.cat/jornada-comerc-urba-i-franquicies/.

Aquesta jornada compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i amb la col·laboració de Makro

Switch to mobile version