Autor Societat
27 Febrer 2016 a 16:15

Greu accident laboral a Sabadell

Tres operaris ferits de diversa consideració

Bombers de la Generalitat de Sabadell

Imatge cedida pels Bombers de la Generalitat

Els Bombers de la Generalitat han treballat aquest migdia en el salvament de 3 operaris que han resultat ferits de diversa consideració en esfondrar-se una placa del fals sostre que estaven instal·lant en una nau industrial de Sabadell.
L’avís l’ha donat un dels companys dels ferits poc després de dos quarts de dotze. Els fets han passat a l’interior d’una nau ubicada al carrer Covadonga 445, de Sabadell, en esfondrar-se, per causes que encara no s’han determinat, una placa de 18 metres de llarg per 6,5 d’ample al damunt dels treballadors.
Immediatament s’han mobilitzat 7 dotacions dels Bombers, que han hagut de treure sota la runa els operaris accidentats i el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que hi ha anat amb 4 ambulàncies per atendre els ferits. 2 d’ells estan en estat crític i el tercer, menys greu, a causa de politraumatismes diversos.
Dues de les víctimes han estat traslladades a l’Hospital Universitari Parc Taulí de Sabadell, i el tercer, a la Vall d’Hebron de Barcelona.
Les tasques dels Bombers, un cop rescatats els operaris, han consistit a sanejar la instal·lació del fals sostre que encara no havia caigut i a revisar la resta de l’estructura.
Switch to mobile version