Autor Societat
5 Febrer 2016 a 10:30

Els Mossos d’Esquadra detenen un home a Sabadell

Per tres robatoris violents a repartidors de pizzes

Mossos d'Esquadra // Foto: Joan Murcia

Mossos d’Esquadra // Foto: Joan Murcia

En les darreres setmanes s’havien produït diversos robatoris violents a repartidors de pizzes de Sabadell comesos, en tots els casos, amb el mateix modus operandi. Un fals client feia una comanda telefònica d’una pizza per a lliurar, sempre en una mateixa zona. Quan el repartidor arribava al lloc un home encaputxat l’amenaçava amb una arma blanca i s’enduia  la recaptació que portava a sobre.

 Davant d’aquests fets els investigadors van desplegar un operatiu xarxa per tota la població amb l’objectiu d’enxampar el lladre in fraganti.

 Al voltant de les deu de la nit del dilluns 1 de febrer els agents, que controlaven els moviments dels repartidors i les zones on s’entregaven les pizzes, van observar un home amagat rere uns matolls que vigilava el pis des d’on s’havia demanat una de les pizzes.

 Quan el repartidor va aparcar la motocicleta l’home es va cobrir el rostre amb un tapaboques i la caputxa de la dessuadora que portava i es va apropar al repartidor amb una navalla a les mans.

 Davant del risc que patia el repartidor, els agents van apropar-se al detingut identificant-se amb claredat, motiu pel qual l’home va intentar fugir corrents i desfer-se de la navalla i del tapaboques. Els agents el van detenir poc després.

 El detingut, un home de 41 anys, nacionalitat espanyola, com a presumpte autor de, com a mínim, tres robatoris amb violència i intimidació a repartidors de pizzes de Sabadell i que tenia dotze antecedents policials va passar a disposició judicial ahir dijous, 4 de febrer, davant el jutjat en funcions de guàrdia de Sabadell el qual va decretar el seu ingrés a presó.

Switch to mobile version