Autor Cultura
19 Febrer 2016 a 17:00

Concha Velasco avui al Teatre Municipal Cooperativa

I diumenge, ‘La Bella i la Bèstia’

Teatre Municipal Cooperativa // Foto: Joan Murcia

Teatre Municipal Cooperativa // Foto: Joan Murcia

El Teatre Municipal Cooperativa torna a tenir un cap de setmana ple d’espectacles. L’activitat teatral comença avui, divendres, amb Concha Velasco que arriba a Barberà del Vallès amb l’obra ‘Olivia y Eugenio’.

L’obra tracta d’una mare i un fill que enfronten una situació extrema on es qüestionen valors que sorgeixen en temps de crisis. La tragèdia s’apropa irremeiablement a Olivia, que rememora el seu passat fent una sincera revenja amb el seu marit, mare, amistats, metges, i amb tots aquells que presumeixen de ser normals, com a polítics, professionals i esportistes amb èxit. Sobre tots ells Olivia es planteja si són més normals que el seu fill Eugenio, un jove amb síndrome de Down. Finalment, qui és normal en aquesta vida?

El muntatge, que té una duració d’1 hora i 30 minuts, està interpretat per Concha Velasco, i Rodrigo Raimondi i Hugo Aritmendiz i dirigida per José Carlos Plaza.

Diumenge, 21 de febrer, arriba el moment de gaudir amb el conegut conte ‘La Bella i la Bèstia’. Serà a les 12h i és una obra familiar de la companyia Veus Veus que narra la vida d’una bèstia solitària, que viu en un enorme castell sol i en conèixer a Bella, una camperola, la seva sort canviarà. La història vol explicar als infants la importància del sacrifici, la bondat i que mai s’han de deixar guiar per les aparences.

Switch to mobile version