Autor Atletisme
18 Febrer 2016 a 15:00

Campionat de Catalunya de Cros Individual i per Clubs

JAS (Equip juvenil femení) // Foto: Maria José Barbero

JAS (Equip juvenil femení) // Foto: Maria José Barbero

Aquest cap de setmana s’ha disputat a Girona el Campionat de Catalunya de Cros Individual i per Clubs. A nivell d’equips cal destacar la primera posició dels equips Juvenil Femení, Cadet Masculí i Infantil Femení. El Junior Masculí va aconseguir la tercera posició. Els equips Junior Femení i Absolut Masculí van classificar-se en quarta posició.

A nivell individual cal destacar les actuacions de Ayoub Ait, primera posició en la categoria cadet masculí, Llorenç Esteve, cinquena posició en la categoria promesa, i Laia Casajoana, sisena posició en la categoria juvenil femení.

Aquest campionat era classificatori pels diferents campionats d’Espanya. De  moment només podem dir que els equips classificats pel campionat de clubs són el Cros Curt Masculí, l’Absolut Masculí, el Junior Masculí, el Juvenil Femení i el Cadet Masculí. Aquest cap de setmana l’Ayoub Ait i la Laia Casajoana representaran el club en el Campionat d’Espanya de Cros Cadet-Juvenil.

Per altra banda, el diumenge a Sabadell es va celebrar el Campionat de Catalunya Absolut en Pista Coberta. El resultat més destacat va ser la medalla de bronze d’Albert Raga en el triple salt. Els equips de relleus 4×200 metres infantils masculins i femenins i el cadet masculí es van classificar per la final de les seves respectives categories. L’equip cadet masculí va rebaixar el record dels campionats.

 Joventut Atlètica Sabadell

Switch to mobile version