Autor Cinema, teatre i televisió
24 Febrer 2016 a 10:00

Aquesta setmana no et perdis…

Dimecres 24, dijous 25 i divendres 26 de febrer

El discurso del rey

El discurso del rey

Dimecres

La Sexta

A les 22:30h cine amb El rito

Estrenada l’any 2011 sota la direcció de Mikael Hafstrom i amb la interpretació de Anthony Hopkins, Colin O’Donoghue

Michael Kovak, un decebut seminarista nord-americà, decideix assistir a un curs d’exorcismes al Vaticà, la qual cosa farà que la seva fe es trontolli i hagi d’enfrontar-se a terribles forces demoníacs. A Roma coneixerà al Pare Lucas, un sacerdot poc ortodox que li ensenyarà el costat fosc de la Fe.

La 2

A les 21:55h cine amb Angustia

Estrenada l’any 1986 sota la direcció de Bigas Luna i amb la interpretació de Zelda Rubinstein, Michael Lerner

Alicia és una mare nana, obsessiva i amb poders de divinació que té una relació dominant sobre el seu fill Juan, un oftalmòleg criminal que està perdent la vista. Manipulat hàbilment per la seva mare, Juan s’introdueix en un cinema en el qual s’està projectant una pel·lícula de terror a la recerca de noves víctimes.

Cuatro

A les 22:30h cine amb Legítima defensa

Estrenada l’any 1997 sota la direcció de Francis Ford Coppola i amb la interpretació de Matt Damon, Danny De Vito, Claire Danes

Rudy Baylor és un jove advocat idealista i sense ocupació. No obstant això és l’única esperança de la seva antiga núvia la companyia de la qual d’assegurances es nega a pagar l’operació que podria salvar la vida del seu fill. La companyia és defensada per un gran nombre d’importants advocats i tot es complica fins que descobreix una pista important.

Telecinco

————————————–

Dijous

La Sexta

A les 22:30h cine amb Bienvenidos a Zombieland

Estrenada l’any 2009 sota la direcció de Ruben Fleischer i amb la interpretació de Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Emma Stone

En un món plagat de zombis, Columbus és un jove que viu atemoritzat. Però precisament la por i la covardia li han permès sobreviure. Un dia coneix a Tallahassse, un disbauxat cazazombies l’únic desig del qual en la vida és aconseguir l’últim Twinkie (dolç americà) de la terra.

————————————–

Divendres

TV3

A les 22:30h cine amb El discurs del rei

Estrenada l’any 2010 sota la direcció de Tom Hooper i amb la interpretació de Colin Firth, Helena Bonham Carter, Geoffrey Rush

El duc de York es va convertir en rei d’Anglaterra amb el nom de Jorge VI (1936-1952), després de l’abdicació del seu germà major, Eduardo VIII. La seva quequesa, que constituïa un gran inconvenient per a l’exercici de les seves funcions, ho va portar a buscar l’ajuda de Lionel Logue, un expert logopeda que va intentar, emprant una sèrie de tècniques poc ortodoxes, eliminar aquest defecte en la parla del monarca.

 

 

Cristina Nocete

@crisnocete

Switch to mobile version