Autor Rugby
20 Gener 2016 a 13:00

Derrota del Sabadell RC a l’estrena a 2a Divisió

En el primer partit a 2ª divisió

sabadell rc osona

Amb només un any i mig de vida, el Sabadell RC va donar la sorpresa durant la primera volta en classificar-se per jugar a la Segona Divisió Catalana de rugbi. El passat diumenge dia 17 de gener es va disputar la segona jornada d’aquesta divisió, que significava el primer partit pel Sabadell RC, ja que a la primera jornada els va tocar descansar. El partit que donava el tret de sortida al pas dels vallesans per aquesta categoria va acabar amb derrota per 17-43 davant dels Crancs d’Osona.

El partit es va decantar del costat osonenc durant el final de la primera part. Tot i que els de Sabadell van aguantar molta estona les envestides rivals, finalment els visitants van aconseguir trobar els espais necessaris per aconseguir 3 assajos durant la primera part. El Sabadell RC només va aconseguir puntuar durant el primer període a través d’un cop de càstig transformat per Richard Antczac.

Durant la segona part, els d’Osona van seguir proposant un ritme molt dur de partit que el Sabadell RC no va poder frenar en cap moment. Així, quan faltaven 15 minuts per finalitzar el partit, el resultat va arribar a ser de 3-43. Tot i així, els jugadors de Sabadell no van abaixar el cap i van seguir buscant la línia de marca rival, que van aconseguir fins en dues ocasions. Pol Blanco i Josu Quintana van ser els anotadors dels dos assajos aconseguits i que Antczac es va encarregar de transformar.

Els jugadors del Sabadell RC sabien perfectament que jugar a la Segona Divisió Catalana suposava un salt qualitatiu molt gran i tenien clar quin tipus d’equips es trobarien. Per aquest motiu tothom va sortir molt content del partit per l’esforç que es va oferir i el resultat final. El mateix entrenador del Sabadell RC, Fran Gonzalez, assegurava que “és una divisió complicada, i més per un equip tan jove com el nostre”, tot i així també tenia clar que “si en cada partit juguem com avui, encara tindrem alguna cosa a dir en aquesta lliga”.

Després d’aquestes dues jornades, el Sabadell RC és penúltim a la classificació, amb cap punt i un partit menys que la majoria d’equips. La setmana vinent (diumenge a les 12h) els vallesans disputaran el seu segon partit a la categoria contra el filial del CEU en un partit que es tornarà a disputar a Santa Coloma de Gramenet.

Switch to mobile version