Autor Bàsquet
3 Desembre 2015 a 13:00

Sabadell acull la 7a edició del Topbasquet Ciutat de Sabadell

5, 6 i 7 de desembre

cartell2015Els propers dies 5, 6, i 7 de desembre Sabadell acull la setena edició del torneig Topbasquet Ciutat de Sabadell, un torneig internacional de bàsquet per a nois i noies de categories Mini e Infantil que els dóna l’oportunitat de jugar contra nois i noies d’altres ciutats i països i, a la vegada, compartir amb ells una gran experiència durant la competició.

Aquest torneig, que està organitzat pel Club Esportiu Escola Pia, que hi aporten 50 persones, entre membres del club, entrenadors, jugadors i voluntaris, es juga en diferents escenaris de la ciutat: Balsach (infantil masculí) Nord (infantil femení i un grup de masculí), Sud (mini masculí) i Escola Pia (mini femení).

Hi participen 52 equips provinents de tot Catalunya, València, Andalusia, Canàries, Madrid i País Basc. Seran aproximadament uns 700 participants entre jugadors i tècnics.

Les finals es faran el dia 7 al Pavelló del Nord. A les 11 es jugaran les finals Mini i a les 12.45h seran les Infantils.

El torneig comptarà amb la participació dels millors equips de Catalunya (Barça, Joventut,
Manresa, Girona, Cornellà, JAC Sants, entre d’altres) i d’equips de l’Estat com Real Madrid, Estudiantes, Náutico de Tenerife, Easo de Sant Sebastián o EBG Unicaja.

Horaris, calendaris i composició de grups i equips

Vinculat al torneig, dissabte al matí a partir de les 10 del matí, la Federació organitza un clínic impartit pels seleccionadors catalans Mini masculí i femení.

 Aquest torneig, activitat col·laboradora amb la Marató de TV, té com a esponsors principals: Báden, Coca-cola, D3, Cosmobrok, DOTS, Pelayo, Exes, Casa Flores, Blade Center o Clínca Dental Sabadell. Hi col·labora Ajuntament de Sabadell i Federació Catalana de Bàsquet.

Switch to mobile version