Autor Societat
2 Desembre 2015 a 15:00

La inauguració del tradicional pessebre i l’encesa de llums donarà el tret de sortida al Nadal a Barberà

Divendres a partir de les 19h

Imatge cedida per l'Ajuntament de Barberà

Imatge cedida per l’Ajuntament de Barberà

Barberà del Vallès ja té tot a punt per a l’inici de les festes nadalenques i en aquest sentit el proper divendres 4 de desembre s’iniciaran les primeres activitats del Cicle de  Nadal. 

El cicle de propostes nadalenques de Barberà inclou més d’un centenar d’activitats entre les que hi han diverses mostres de cultura tradicional i popular, música i esport. Tampoc hi faltaran les propostes adreçades a la població infantil, que culminaran amb la cavalcada dels Reis Mags d’Orient el dia 5 de  gener.

El tret de sortida es donarà amb l’encesa de les llums de Nadal, que es farà a les 19h, i la inauguració del pessebre als jardins de la plaça de la Vila, a càrrec de l’alcaldessa de Barberà del Vallès, Sílvia Fuster Alay, i de les nenes i nens del municipi. Tot seguit es repartirà el tradicional Brou de Nadal, la preparació del qual es començarà a les 17h, amb l’acció teatral interpretada pel Grup de Teatre ‘D’SAS’3’ de Can Gorgs que s’iniciarà a les 19:45h.

El centre de la ciutat comptarà un any més amb les Fires de Nadal, que s’iniciaran demà. Durant diversos dies (del 4 al 6, el 19 i el   20 de desembre), la plaça de la Vila acollirà diferents activitats de dinamització com el Mercat de Nadal i l’Espai de jocs familiars. Així, divendres tant grans com petits podran gaudir d’un Gran Tió on els més joves tindran l’oportunitat de conèixer aquesta tradició catalana així com el perquè d’aquest personatge.

 Cicle de Nadal de 2015- 2016

Switch to mobile version