Autor Economia
10 Desembre 2015 a 14:00

La Generalitat ha tramès al Ministeri d’Hisenda factures per un import de 3.150 milions d’euros pendents

Aquest import s’ha de finançar amb el FLA 2015

 

euro monedes

Monedes d’euro // Imatge del web Wikimedia Commons

 

 

 

El Departament d’Economia i Coneixement ha tramès  la relació de pagaments pendents de finançar amb el Fons de Liquiditat Autonòmic del 2015, tant amb el tram ordinari del mes de desembre com amb el tram addicional aprovat el passat divendres 20 de novembre. En total, s’han enviat factures per valor de 3.150 milions d’euros.

La tipologia de pagaments que s’han inclòs són: Per una banda, pagaments definits com a serveis públics fonamentals en l’annex de l’ l’Ordre PRE/2454/2015 que compleixen les condicions del programa FLA 2015. S’inclouen les farmàcies, els concerts sanitaris i socials, i els proveïdors de l’àmbit de la salut. També altres despeses de programes socials i educatius, com ajuts a la dependència, convenis socials amb ens locals i pagaments d’educació universitària. Finalment, l’import per a aquest grup de pagaments ascendeix a 2.356 M€.

Per altra banda, pagaments de factures de despesa corrent de la Generalitat i ens dependents per a la prestació dels serveis bàsics de funcionament. L’import per a aquest grup és de 794 M€.

La tramesa de la documentació ha conclòs passades les deu de la nit i mitjançant la càrrega de cadascun d’aquests pagaments a l’aplicació que el Ministeri d’Hisenda i Administracions Públiques ha habilitat per a aquesta finalitat.

Switch to mobile version