Autor Rugby
15 Desembre 2015 a 13:00

Gran victòria del Sabadell RC davant del Ripollès per acabar la primera volta

Els homes de Fran González van completar un dels millors partits

Gran victòria del Sabadell RC per acabar la primera volta // Imatge cedida pel Sabadell RC

Gran victòria del Sabadell RC per acabar la primera volta // Imatge cedida pel Sabadell RC

El Sabadell RC visitava aquest cap de setmana el camp del Ripollès RC amb les esperances d’aconseguir la primera victòria oficial de l’equip. Els de Fran González van completar un dels millors partits d’ençà que l’equip competeix de forma oficial i van aconseguir guanyar per 64-3. Amb aquesta victòria els sabadellencs es mantenen a instaurats a la segona divisió i no en la tercera com hagués estat en cas de perdre.

El Sabadell RC va sortir des del xiulet inicial amb ganes de demostrar com, en un sol any, l’equip s’ha guanyat l’oportunitat de jugar a la segona divisió catalana. Així, tot i començar perdent per 0-3, els de Sabadell van proposar un  ritme de partit molt elevat que els visitants no van ser capaços de seguir en cap moment. En el primer quart d’hora de partit, els de Fran Gonzalez ja havien aconseguit fins a tres assajos, que haurien pogut ser més si els jugadors locals haguessin estat més encertats en els últims metres. Tot i així al final de la primera part el resultat, amb dos assajos més i un cop de càstig transformat per Marc Moliné, era de 36-3.

A la segona part els locals no van baixar el ritme i van seguir buscant la zona d’assaig visitant durant els 40 minuts que restaven. A més a més, el Sabadell RC comptava amb una convocatòria sencera de 23 jugadors, que va fer possible posar gent fresca durant la segona part. Durant la represa els de Fran Gonzalez van anotar 4 assajos més, que amb les transformacions de Marc Moliné, que va aconseguir un magnífic 9 de 10 en xuts a pals, van posar el 64-3 final al marcador.  Al final, els de Sabadell van aconseguir fins a 9 assajos, igualant la millor marca aconseguida aquesta temporada contra el filial del Mataró RC.

L’entrenador del Sabadell RC, Fran Gonzalez, es va mostrar molt feliç al final del partit al veure la feina realitzada pels seus jugadors des del xiulet inicial. Fran Gonzalez assegurava que “avui era un dia per fer un pas endavant i ho hem aconseguit”. L’entrenador parlava d’aquesta segona divisió on a partir de 2016 jugarà el Sabadell RC dient que “serà una fase molt complicada i amb equips molt forts, però podrem mesurar en quin punt ens trobem realment”.

Amb aquesta victòria, el Sabadell RC ha quedat 5è a la classificació i això li permetrà disputar la pròxima fase a la 2a divisió catalana. En aquesta divisió, els de Sabadell es trobaran amb equips com els Carboners de Terrassa o els Crancs d’Osona entre altres.

Switch to mobile version