Autor Cultura
23 Desembre 2015 a 15:00

Gran èxit de les Fires de Nadal de Barberà

Han estat prop d’11 mil persones les que han visitat o han participat en algunes de les activitats

Gran èxit de les Fires de Nadal de Barberà // Imatge cedida per l'Ajuntament de Barberà

Gran èxit de les Fires de Nadal de Barberà // Imatge cedida per l’Ajuntament de Barberà

El passat 4 de desembre es va donar el tret de sortida a les Fires de Nadal de Barberà, una de les propostes nadalenques més tradicionals de Barberà del Vallès que cada any organitza la regidoria de Comerç i Mercats de l’Ajuntament.

Enguany les fires s’han distribuït en dos caps de setmana en un mateix lloc, al centre de la ciutat. Així, durant els dies 4, 5, 6, 19 i 20, la plaça de la Vila ha acollit diferents propostes per gaudir del Nadal amb la família. 

El Mercat de Nadal, on s’ha pogut comprar productes típics d’aquestes festes, ha estat una de les activitats més destacades i amb més volum de visites. Una altra ha estat el Tió més gran, on les nenes i nenes han demanat els seus regalats donant-li cops de bastó. Els més menuts també han pogut gaudir dels espectacles infantils del Faquir Eskorpió, el Liatroques, el Camell Simba i el Patge Reial a qui la canalla va lliurar la seva carta de Reis. Una altra de les activitats que han agradat molt ha estat la Mostra d’Oficis antics i més tradicionals del nostre país amb la filadora, el ceramista, el forner, el ferreter i el cisteller.

Han estat prop d’11 mil persones les que han visitat o han participat en algunes de les activitats incloses en el programa. El regidor de Comerç i Mercats de l’Ajuntament de Barberà del Vallès, Pere Pubill i Linares ha valorat molt positivament les Fires de Nadal Amb aquesta afluència s’ha demostrat que la ciutadania gaudeix de la nostra Fira de Nadal. No és casualitat aquest èxit, ja que al darrera hi ha molta feina ben feta de la gent que forma l’equip humà del a regidoria“.

Switch to mobile version