Autor Esports
10 Desembre 2015 a 17:00

El sabadellenc Ricard Palau (SCR El Ciervo) es proclama campió del Top Català Adaptat

Va guanyar cinc dels sis partits

El sabadellenc Ricard Palau (SCR El Ciervo) es proclama campió del Top Català Adaptat // Imatge cedida pels Falcons Sabadell

El sabadellenc Ricard Palau (SCR El Ciervo) es proclama campió del Top Català Adaptat // Imatge cedida pels Falcons Sabadell

El palista sabadellenc Ricard Palau es va alçar amb el triomf final al Top Català Adaptat després de guanyar cinc dels sis partits disputats en la destacada competició celebrada aquest dimarts passats a Las Borges Blanques.

Palau es va proclamar brillant campió del Top Català Adaptat després de derrotar a Josep Rodríguez (Nàstic de Tarragona), Ricard Savi (Esparreguera), Ramon Lacambra (Jardí), Toni Consuegra (Andorra) i José Luís Nieto (Cardedeu).

Ricard Palau només va perdre un partit a la cita catalana i va ser davant Joaquim Azcón, del Cardedeu, per 1 set a 3. La segona plaça final del certamen va ser per a la jove promesa del tennis de taula adaptat Ricard Savi, palista que entrena el falconista Ramón Clivillé mentre que la tercera plaça va ser per a Ramon Lacambra i la quarta per Joaquim Azcón. Savi, Lacambra i Azcón van empatar amb quatre victòries i dues derrotes i aquest triple empat va beneficiar al pupil de Clivillé que va ser brillant subcampió.

Switch to mobile version