Autor Cinema, teatre i televisió
2 Desembre 2015 a 10:00

Aquesta setmana no et perdis…

Dimecres 2, dijous 3 i divendres 4 de desembre

Comandancias

Comandancias

Dimecres

La Sexta

A les 22:30h cine amb Outander

Estrenada l’any 2008 sota la direcció de Howard McCain i amb la interpretació de James Caviezel, Sophia Myles, Jack Huston, Ron Perlman

Any 509. Una nau espacial s’estavella en l’antiga Noruega, territori víking. Del seu interior surten un guerrer humanoide anomenat Kainan i una sanguinària criatura coneguda com El Moorwen, una bèstia salvatge disposada a venjar l’extinció de la seva raça a les mans de l’exèrcit del guerrer.

La 2

A les 21:55h cine amb Mi mujer es muy decente, dentro de lo que cabe

Estrenada l’any 1975 sota la direcció d’Antonio Drove i amb la interpretació de Concha Velasco, José Sacristán, María Luisa San José

Paulino Fontalba està casat amb Margarita, una dona bella i atractiva. És un home fascinat per la llibertat, però necessita dominar, controlar i administrar la dels seus sers estimats. Li apassionen els ocells, el seu vol i el seu cant, perquè encarnen la llibertat absoluta. Per aquest motiu els cuidi, els acaroni i els tingui, com al seu volguda Margarita, engabiats.

————————————

Dijous

La Sexta

A les 22:30h s’estrena Comandancias

Descobreix el dia a dia dels homes i dones que integren la Guàrdia Civil. Un cos, que utilitza l’última tecnologia, capaç de combatre i prevenir els delictes més sofisticats amb tècniques i infraestructures equiparables als cossos de seguretat més elitistes del món

————————————

Divendres

TV3

A les 22:27h cine amb Blancaneu

Estrenada l’any 2012 sota la direcció de Pablo Berger i amb la interpretació de Macarena García, Maribel Verdú, Sofía Oria

Versió lliure, de caràcter gòtic, del popular conte dels germans Grimm, que ha estat ambientada a Espanya durant els anys 20. Blancaneus és Carmen, una bella jove amb una infància turmentada per la seva terrible madrastra Encarna. Fugint del seu passat, Carmen emprendrà un apassionant viatge acompanyada pels seus nous amics: una troupe de Nans Toreros.

Cristina Nocete

@crisnocete

Switch to mobile version