Autor Rugby
3 Novembre 2015 a 15:00

Treballada victòria del Sabadell RC contra el Reus Rugby

Els reusencs van jugar amb un home menys per falta d’efectius

Sabadell RC contra el Reus Rugby // Imatge cedida pel Sabadell RC (Foto: Jordi Casamartina)

Sabadell RC contra el Reus Rugby // Imatge cedida pel Sabadell RC (Foto: Jordi Casamartina)

Els de Sabadell s’enfrontaven al Reus Rugby en la 4a jornada de la lliga catalana i necessitaven recuperar les bones sensacions defensives que havien mostrat en les primeres jornades i que van perdre en la derrota contra el filial del FC Barcelona la setmana passada.

Els reusencs es presentaven amb un equip molt dur a Santa Coloma, que feia que els de Sabadell haguessin de donar-ho tot en defensa per evitar les envestides visitants. Tot i que els de Reus van jugar amb un home menys durant tot el partit per falta d’efectius, van ser capaços de suplir-ho amb un gran treball.

El partit va començar amb intercanvi de cops i envestides pels dos equips que les defenses van ser capaces de reduir. Només dos cops de càstig, un per cada equip, va fer que es mogués el marcador durant la primera part. Així, a l’inici del segon temps, el marcador reflectia un apurat 3-3.

A l’inici de la segona part el Reus Rugby va aconseguir trencar la defensa local i va aconseguir posar un 3-10 en el marcador, complicant el partit pels homes de Fran González. Tot i així, els sabadellencs no van abaixar el cap i van seguir  endavant intentant aprofitar la superioritat que havia mostrat tot el partit.

Els sabadellencs van aconseguir posar-se per davant gràcies als xuts a pals del mitja-melé Marc Moliné, que només en va fallar un dels set intents. Amb el marcador en contra els de Reus no van saber reaccionar i a través d’una jugada col·lectiva els locals aconseguien l’esperat assaig. Així el Sabadell RC va aconseguir una renta de 9 punts que els visitants no van poder remuntar. Abans de finalitzar el partit, un cop de càstig transformat per Marc Moliné va deixar el 22-10 final.

L’entrenador del Sabadell RC, Fran González, es va mostrar feliç al finalitzar el partit, ja que “hem dut a terme el que hem treballat tota la setmana, i això vol dir que anem pel bon camí”. González també assegurava que “tot i que estem en una fase d’aprenentatge, els nois han pogut veure que a base de treball es poden assolir els objectius”.

La propera setmana els de Sabadell tenen jornada de descans que servirà per recuperar efectius i preparar en condicions el pròxim partit contra el filial de Químics. Els de Barcelona són primers a la classificació després de no haver perdut cap partit. El Sabadell RC es troba a la 5a posició de la taula empatat a punts amb el Ripollès RC i a només dos punts del 4t classificat, els Dragons de Santa Coloma.

Switch to mobile version