Autor Societat
23 Novembre 2015 a 09:30

Macrooperació policial contra el tràfic de drogues a 14 municipis catalans

Entre els municipis hi ha Barberà del Vallès i Palau-Solità

Mossos d'Esquadra // Imatge d'arxiu cedida pels Mossos d'Esquadra

Mossos d’Esquadra // Imatge d’arxiu cedida pels Mossos d’Esquadra

Els Mossos d’Esquadra han desplegat aquesta matinada una macrobatuda en 14 municipis en el marc d’una operació contra el tràfic de droga, especialment de cocaïna i heroina.

Aquesta operació es fruït de les investigacions que duien a terme l’ABP de Sant Martí i l’ABP de Badalona. Unes investigacions que es van iniciar l’any 2014 després de detectar-se un increment de venda de droga al barri barceloní de La Mina.

Els agents han realitzat entrades a Barcelona, Badalona, Barberà del Vallès, Sant Adrià de Besòs, el Prat, l’Hospitalet, Igualada, la Llagosta, Tarragona, Palau-Solità, Ripollet, Sant Boi, Vacarisses i Viladecans.

La operació s’ha iniciat al voltant de les 5 d ela matinada i en ella hi han participat agents provinents de tot Catalunya, amb el reforç d’antidisturbis de la BRIMO, d’Àrees Regionals de Recursos Operatius (ARRO) així com de la unitat canina. en total hi participen un miler d’agents dels Mossos d’Esquadra i es preveu la detenció d’un centenar de persones.

Switch to mobile version