Autor Societat
1 Novembre 2015 a 18:00

Loteria de Catalunya sorteja 2000€ al mes durant tot un any entre els compradors de la Grossa de Cap d’Any

Les fotografíes s’han d’enviar entre l’1 i el 30 de novembre

La Grossa de Cap d’Any // Imatge del web de Loteria de Catalunya

La Grossa de Cap d’Any // Imatge del web de Loteria de Catalunya

Loteria de Catalunya sortejarà 2.000€ al mes durant tot un any entre totes aquelles persones que enviïn una fotografia amb un bitllet de La Grossa 2015 abans del 30 de novembre.

Les fotografies es poden començar a enviar a partir d’avui a través de l’aplicatiu habilitat a la pàgina de fans de La Grossa a Facebook (facebook.com/lagrossacat) o al correu electrònic grossa2000@gencat.cat.

Cada participant haurà d’enviar una foto on aparegui amb un bitllet d’aquest any i s’identifiqui clarament el número i la sèrie del bitllet. Només es podrà enviar una fotografia per bitllet, però es podran enviar tantes instantànies com bitllets s’hagin comprat. La directora general de Tributs i joc de la Generalitat de Catalunya, Elsa Artadi, ha explicat: “Quants més bitllets compris de la loteria Grossa de Cap d’Any 2015, més fotografies podràs fer-te i més probabilitats de guanyar tindràs”.

Els participants en aquest sorteig hauran de ser majors d’edat, aparèixer clarament a la fotografia i indicar el seu nom i cognoms, NIF, adreça de correu electrònic i un número de telèfon mòbil. En cas que el bitllet s’hagi comprat per Internet, a través de lagrossa.cat, a la fotografia s’haurà de veure la imatge del participant i la del resguard de compra del bitllet de loteria.

Es podran enviar fotografies entre els dies 1 i el 30 de novembre de 2015, ambdós inclosos. El dia 3 de desembre de 2015 es realitzarà un sorteig en el qual resultarà guanyadora una fotografia d’entre totes les que s’hagin rebut a Loteria de Catalunya, per qualsevol dels dos canals habilitats.

Per poder cobrar el premi, serà imprescindible la presentació del bitllet original de loteria que es mostra a la fotografia guanyadora. La participació en aquest sorteig no impedeix la participació en el sorteig que se celebrarà el dia 31 de desembre de 2015. Artadi ha afegit: “Una persona podria guanyar ara 2.000 euros mensuals durant tot l’any 2016 i després es podria donar el cas que el seu bitllet resulti premiat també el dia del sorteig de Cap d’Any”.

Les bases d’aquest sorteig es poden consultar a facebook.com/lagrossacat i al blog.lagrossa.c

Switch to mobile version