Autor Economia
9 Novembre 2015 a 13:00

La subhasta de Sabadell aconsegueix rebaixes significatives per a les empreses

La Cambra aposta fermament per assolit la plena i efectiva liberalització del sector energètic

Cambra Oficial de Comerç i Indústria de Terrassa

Cambra Oficial de Comerç i Indústria de Terrassa

La Cambra de Comerç de Sabadell i Terrassa van organitzar la segona Licitació Energètica d’Electricitat i Gas per Internet. A través de Marketplace (plataforma electrònica) es van portar a terme les diferents comercialitzacions a partir del preu de sortida establert per la Cambra.

Les Cambres van aconseguir millors condicions econòmiques per a les empreses de la seva demarcació. Per a les empreses consumidores de gas natural, es van assolir millores que en alguns casos superen el 10% respecte a la millor tarifa del mercat.

Els preus aconseguits inclouen Alta Tensió, Baixa Tensió i Gas i poden beneficiar empreses de qualsevol dimensió. Les comercialitzadores guanyadores d’electricitat han estat Energya VM i HolaLuz.com. Per a gas han estat Unión Fenosa Gas i Catgas Energia.

Les Cambres de Comerç es situen novament al capdavant en l’eficiència energètica.

Es recomana a les empreses mantenir-se informats sobre els avantatges. El termini finalitza el 31 de desembre.

Switch to mobile version