Autor Política
18 Novembre 2015 a 13:00

La sabadellenca Mar Garcia és reelegida Secretària General del Partit Verd Europeu

Ho ha estat amb el 97,8% dels vots dels delegats les delegades del partit

Mar Garcia // Imatge de europeeansgreens

Mar Garcia // Imatge de europeeansgreens

La sabadellenca Mar Garcia, membre de l’executiva d’ICV, ha estat reelegida per un 97,8% dels vots dels delegats i de les delegades del Partit Verd Europeu com a Secretària General durant la reunió del Consell que s’ha celebrat a Lió i que també ha servit per renovar la direcció.

Mar García, que va entrar en la direcció del Partit Verd Europeu fa tres anys a Atenes, ha assegurat que treballarà per “un canvi real a Europa” i “per enfortir la família verda europea“. “En aquests moments que Europa es troba en una cruïlla, els Verds tenim molt a dir“, ha manifestat Garcia que ha reivindicat la “clara aposta europeista” del Partit Verd Europeuamb voluntat de ser decisiva per aconseguir una Europa que doni les respostes que reclama la ciutadania; una sortida de la crisi social ambientalment sostenible“.

L’italiana Monica Frassoni i l’alemany Reinhard Bütikofer han estat reescollits també com a copresidents del Partit Verd Europeu. Completen el nou comitè que tindrà un mandat de 4 anys la francesa Gwendoline Delbos-Corfield, l’austríac Michel Reimon, el finlandès Ores Tynkkynen, la belga Evelyne Huytebroeck, i l’hongarès Peter Ungar. Alexandra Medwedeff com a membre de la Comissió de Garanties i Lena Lindström com a tresorera.

Switch to mobile version