Autor Societat
17 Novembre 2015 a 14:00

Ja han presentat el calendari solidari Bombers amb Causa

Amb una festa infantil han celebrat els cinc anys d’aniversari del projecte

Bombers amb causa // Imatge cedida per la Generalitat

Bombers amb causa // Imatge cedida per la Generalitat

El conseller d’Interior, Jordi Jané, i el germà superior de l’Ordre Hospitalari Sant Joan de Déu, Quim Erra, han presidit la presentació de la nova edició del calendari solidari Bombers amb Causa i la posterior festa que s’ha realitzat a la plaça de l’Hospital.

 

El conseller ha fet un agraïment especial als nens que participen en aquest projecte per ajudar-los a fer el calendari. Jané també ha volgut tenir paraules de reconeixement pels bombers i cossos de seguretat afirmant: “Ara que vivim situacions crítiques deixeu-me que doni les gràcies a tots aquells que vetlleu per la nostra seguretat”.

 

El titular d’Interior també ha destacat la gran feina que es fa des de l’obra social de Sant Joan de Déu perquè els ajuden a tirar endavant una causa molt noble.

El conseller ha explicat que així com els Bombers d’Andorra es van afegir al projecte l’any passat, aquest any ho han fet els de Barcelona.

Per acabar, Jané ha animat als assistents a comprar el calendari amb només 10 euros que costa hem aconseguit en 5 anys més de 200 mil euros que van dirigits a beques x investigar malalties maternoinfantils. Ha afegit: “Són diners solidaris.

A l’acte també hi han assistit el director general de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments, Ramon Parés; la delegada del Govern a Barcelona, Núria Colomé; el director del Servei de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments de l’Ajuntament de Barcelona, Manel Pardo; el sotsdirector de Bombers d’Andorra, Jordi Farré; la Dra. Belén Pérez, investigadora del projecte de recerca finançat per la beca “Bombers amb Causa” i els tres bombers voluntaris impulsors del projecte, David Colomé, Arnau Fabregat i Òscar Sánchez, entre d’altres comandaments operatius i autoritats.

Amb la festa infantil, els Bombers de la Generalitat i l’Hospital Sant Joan de Déu han celebrat els cinc anys d’aniversari del projecte solidari, que ja ha aconseguit recaptat més de 214.000€, i que ha comptat amb la participació de 190 Petits Valents i 31 fotògrafs de reconegut prestigi professional.

Durant l’acte s’han organitzat un seguit d’activitats especialment adreçades als nens i nenes, com el circuit en el que els infants han hagut de vestir-se amb l’equipació dels bombers, la xocolatada, els gegants bombers de la Llacuna, l’exhibició del Grup Caní de Recerca dels Bombers de la Generalitat. També s’hi han exposat vehicles de bombers dels cossos de la Generalitat, d’Andorra i de Barcelona.

El projecte del calendari solidari Bombers amb causa va néixer arran de la iniciativa personal de tres bombers voluntaris, Arnau Fabregat, Òscar Sánchez i David Colomé, que continuen sent els promotors del projecte. Amb l’edició 2016 del calendari, que té la pràctica d’esports com a fil conductor, i que és la cinquena ocasió en què la Direcció General de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments, de la qual depenen els Bombers de la Generalitat, i l’Obra Social Sant Joan de Déu col·laboren, el projecte continua la seva consolidació.

Els autèntics protagonistes d’aquest calendari solidari són els nens i nenes de l’hospital Sant Joan de Déu, que han estat fotografiats amb personal dels Bombers de la Generalitat, dels Bombers d’Andorra i dels Bombers de Barcelona, a diferents escenaris, majoritàriament, parcs de Bombers.

 

Els Bombers d’Andorra i els Bombers de Barcelona se sumen al projecte. L’edició 2016 del calendari Bombers amb Causa, la cinquena, compta amb la important col·laboració dels Bombers d’Andorra, per segon any consecutiu, i dels Bombers de l’Ajuntament de Barcelona, que enguany s’incorporen al projecte solidari.

Fotògrafs amb Causa

 

En el calendari 2016, hi han participat Tony Lara, Elisenda Pons, Danny Caminal, Jordi V.Pou, Pepe Encinas, Pere Tordera, Jordi García, Pepe Puntí, Guillem Sans, Ricard Cugat, Joan Manuel Baliellas, David Allende, i la il·lustradora Marina Vergés.

El calendari solidari ja es pot adquirir, a un preu de 10€, a les botigues Abacus, Natura i Bon Preu, que col·laboren com a punts de venda, a més de la botiga de l’Hospital Maternoinfantil Sant Joan de Déu, a través de la web de l’Obra Social Sant Joan de Déu (obrasocialsantjoandedeu.org), i a través dels cossos de Bombers de la Generalitat, d’Andorra i de Barcelona.

 

En el calendari 2016, hi han participat Tony Lara, Elisenda Pons, Danny Caminal, Jordi V.Pou, Pepe Encinas, Pere Tordera, Jordi García, Pepe Puntí, Guillem Sans, Ricard Cugat, Joan Manuel Baliellas, David Allende, i la il·lustradora Marina Vergés.

El calendari solidari ja es pot adquirir, a un preu de 10€, a les botigues Abacus, Natura i Bon Preu, que col·laboren com a punts de venda, a més de la botiga de l’Hospital Maternoinfantil Sant Joan de Déu, a través de la web de l’Obra Social Sant Joan de Déu (obrasocialsantjoandedeu.org), i a través dels cossos de Bombers de la Generalitat, d’Andorra i de Barcelona.

Switch to mobile version