Autor Esports
16 Novembre 2015 a 13:30

Els Falcons Sabadell cedeix el liderat davant el potent equip del Son Cadera

El Falcons Sabadell femení planta cara al potent Arteal

Sabadell // Imatge cedida pel Falcons Sabadell (Foto: Ramon Carceller)

Derbi entre el Falcons Sabadell i el CN Sabadell // Imatge cedida pel Falcons Sabadell (Foto: Ramon Carceller)

El primer equip masculí del Falcons Sabadell va viure aquest cap de setmana una contundent derrota davant el Son Cladera per 6 a 0. Falcons i Son Cladera, ambdós la temporada passada a Divisió d’Honor, són dos dels millors equips de la categoria però la diferència entre tots dos no és ni la que va mostrar el resultat final ni tampoc el que diu l’acta amb els resultats parcials, 6- 0 i 18-2.

Els mallorquins van estar molt encertats i els sabadellencs no van saber contrarestar en cap moment el gran joc mallorquí. La passada temporada els Falcons els van guanyar els dos partits, però enguany Marc Caymel, Alex Ivanov i Alfonso Alcañiz es van emportar el gat a l’aigua. Amb aquesta victòria els de Mallorca són líders en solitari amb 0 derrotes mentre que el Falcons Sabadell són segons empatats amb el Torelló, proper rival per al trident titular format per Pere Weisz, Ramón Clivillé i Sergi Martínez.

Dissabte l’equip va jugar el seu partit contra l’Alcúdia, a qui va guanyar per un contundent 0 a 6.

L’equip dels Falcons de Segona Nacional va guanyar el Vilanova per 5 a 1 mentre que a Tercera Nacional, en el derbi sabadellenc entre el Falcons Sabadell “B” i el CN ​​Sabadell es van endur la victòria el trident falconista format per Ignasi Weisz, Alex Sayago i Joan Alcaraz, que van vèncer per 5 a 1 al trident format per Agustí Martín, Ferran Huguet i Xavi Saragossa.

El Falcons Sabadell femení planta cara al potent Arteal

Les falconistas, amb un equip 100×100 sabadellenc, és el cuer de la categoria

L’equip femení del Falcons Sabadell, tot i estar a un gran nivell de joc, va acabar cedint davant de l’Arteal gallec per 1-4 en la cinquena jornada de la Superdivisió femenina de tennis de taula. El trident format per Abril Salanova i les germanes Maria i Sara Ballester van vendre cara la seva derrota davant el fort equip de Santiago de Compostel·la.

Maria Ballester va perdre contra Ana Maria Istrate (1-3) i Raquel Bonilla (2-3).KL’únic punt del Falcons el va aconseguir Sara Ballester contra Roxana Mihaela Iamandi per 3 jocs a 0.

El conjunt sabadellenc rep dissabte la visita del Girbau Vic TT.

Switch to mobile version