Autor Societat
9 Novembre 2015 a 10:30

Els Bombers de la Generalitat rescaten un ciclista accidentat a Rajadell

Va ser traslladat al Parc Taulí amb traumatisme cranial

Parc Taulí

Parc Taulí // Foto: Sergi Colomer

Els Bombers de la Generalitat van ser alertats ahir al matí, al voltant de les 09.43 hores, que un ciclista s’havia accidentat a la zona de la carena del Servitge, al terme municipal de Rajadell, en una zona de difícil accés per a l’ambulància.

Fins el lloc de l’accident es va desplaçar un helicòpter amb efectius dels GRAE (Grup d’Actuacions Especials) i del GEM (Grup d’Emergències Mèdiques) i tres dotacions terrestres dels Bombers de la Generalitat, a més d’una ambulància del SEM (Sistema d’Emergències Mèdiques).

El ciclista ferit, un  home de 61 anys va ser traslladat amb l’helicòpter de rescat dels Bombers a l’Hospital Parc Taulí de Sabadell. L’home patia un traumatisme cranial i una possible fractura del nas.

Switch to mobile version