Autor Rugby
17 Novembre 2015 a 15:00

El Sabadell RC perd davant un sòlid líder, els Químics ER

Aquest cap de setmana disputaran el derbi contra els Carboners de Terrassa

El Sabadell RC contra els Químics ER // imatge cedida pel Sabadell RC (Foto: Guillem Llorens)

El Sabadell RC contra els Químics ER // imatge cedida pel Sabadell RC (Foto: Guillem Llorens)

El Sabadell RC visitava aquest cap de setmana al filial dels Químics ER, líder invicte del grup D de la segona catalana, amb dues premisses principals: una bona solidesa defensiva i no abaixar el cap. El partit va finalitzar amb la derrota dels sabadellencs per 44 a 17.

Després del minut de silenci pels atemptats de París, els locals van decidir començar amb les envestides característiques de l’equip que va fer que el Sabadell hagués de suar per intentar frenar-les. Els Químics es van avançar després d’un assaig sense transformació. El Sabadell RC va poder igualar el marcador al cap de pocs minuts a través d’un gran assaig de Bernat Sust que s’estrenava així després d’un any i mig a l’equip. Els locals, aprofitant els errors visitants, van aconseguir arribar al descans amb un clar avantatge, 25-5

A la represa, els locals no van afluixar i van aconseguir ampliar força la diferència fins a arribar a un clar 44-5. Els de Sabadell van seguir lluitant fins el final i fruit d’això van aconseguir assajar en dues ocasions. La primera a través d’una bona combinació de la davantera visitant que permetia que anotés Joan Casamartina mentre que el darrer assaig va ser obra del debutant Carlos Santolaria amb el temps ja complet.

L’entrenador del Sabadell, Fran González, es va mostrar una mica decebut al entendre que “podríem haver fet molt més contra un rival com aquest i no ho hem sabut aprofitar”, tot i que també assegurava que “ens trobem encara en fase d’adaptació i hem de veure els punts positius de la derrota, que també són molts”.

El pròxim partit del Sabadell RC serà el derbi del Vallès contra el primer equip dels Carboners de Terrassa, que són segons a la classificació a només dos punts del líder. El partit es disputarà a Can Jofresa el dissabte 21 a les 16h.

 

Switch to mobile version