Autor Rugby
24 Novembre 2015 a 13:00

El Sabadell RC no pot amb els Carboners en el derbi vallesà

Els sabadellencs van per una molt bona primera part

Els Carboners s'imposen en el derbi vallesà // Imatge cedida pel Sabadell RC (Foto: Eli Calbet)

Els Carboners s’imposen en el derbi vallesà // Imatge cedida pel Sabadell RC (Foto: Eli Calbet)

Aquest cap de setmana es va disputar el derbi entre els Carboners de Terrassa i el Sabadell RC. Els Carboners de Terrassa es trobaven segons a la classificació a només dos punts del líder i el Sabadell RC eren cinquens. El partit va acabar amb victòria egarenca per 36 a 0.

A la primera els de Fran González van jugar part els millors minuts de la temporada. Els Carboners, un equip molt més físic i experimentat, només va ser capaç de trencar la defensa sabadellenca en una ocasió. Durant la primera part els sabadellencs van veure dues targetes grogues que els va perjudicar força, jugant 20 minuts amb un jugador menys. Tot i així els de Sabadell van aguantar les moltes envestides egarenques i van aconseguir arribar a la mitja part amb només un 7-0 en contra.

Els primers minuts de la segona part el partit va continuar amb la mateixa dinàmica. Però al minut deu, a partir que els sabadellencs es quedessin amb un home menys per una altra targeta groga, els Carboners van saber-ho aprofitar i van començar a trobar els espais necessaris per aconseguir fins a 3 assajos en només deu minuts. En els últims minuts de partit, el Sabadell RC va rebre una altra targeta groga i els locals ho van aprofitar anotar dos assajos més que posaven el 36-0 final al marcador.

L’entrenador del Sabadell RC, Fran Gonzàlez, va lamentar el fet d’haver jugat pràcticament la meitat del partit amb un jugador menys a causa de les quatre targetes grogues. González argumentava que “hem de saber mantenir el cap fred en els moments més tensos”. L’entrenador dels de Sabadell també va voler recalcar que “en molts moments s’ha vist sobre el camp tot el que hem treballat durant les últimes setmanes, i això és en el que ens hem de fixar”.

El Sabadell RC acabarà la primera fase jugant contra el Ripollès RC el diumenge dia 13 de desembre a les 12 del matí a Santa Coloma de Gramenet, ja que la competició s’atura els dos pròxims caps de setmana. El de Ripoll va ser el primer equip que el Sabadell RC va guanyar en partit oficial en la seva història.

Switch to mobile version