Autor Cinema, teatre i televisió
25 Novembre 2015 a 10:00

Aquesta setmana no et perdis…

Dimecres 25, dijous 26 i divendres 27 de novembre

Expediente Warren

Expediente Warren

Dimecres

La Sexta

A les 22:30h cine amb La maldición de Dark Lake

Estrenada l’any 2011 sota la direcció de Mick Garris i amb la interpretació de Pierce Brosnan, Melissa George, William Schallert

Basada en una novel·la “Un sac d’ossos” de Stephen King. Mike Noonan, un escriptor que viu a Maine, sofreix un bloqueig total després de la mort de la seva dona a causa d’un accident. Entre les coses que inquieten a Mike està el fet que la seva dona s’havia fet un test d’embaràs, però mai va arribar a revelar-li el resultat.

La 2

A les 21:55h cine amb La prima Angélica

Estrenada l’any 1974 sota la direcció de Carlos Saura i amb la interpretació de Antonio Canal, Lina Canalejas, Pedro Sempson

Luis, solter de mitjana edat, torna a Segòvia, la seva ciutat natal, per enterrar a la seva mare. Allí es retroba amb la seva cosina Angélica, de la qual es va enamorar en la seva infància, i descobreix que està casada i té una filla. Luis comença a recordar l’estiu de 1936, els estius que passava a casa de la seva tia Pilar, els temps de la Guerra Civil Espanyola que el van separar dels seus pares i la seva relació amb Angélica.

—————————————–

Dijous

La 2

A les 21:55h cine amb La vida alegre

Estrenada l’any 1987 sota la direcció de Fernando Colomo i amb la interpretació Antonio Resines, Verónica Forqué, Ana Obregón

Ana comença a treballar com a metge en un centre de malalties de transmissió sexual malgrat l’oposició del seu marit, Antonio, que també és mèdic i assessor del ministre de Sanitat. En la consulta coneixerà a una sèrie de personatges que necessiten la seva ajuda i allí mateix serà on descobreixi que el seu marit li ha estat infidel.

—————————————–

Divendres

TV3

A les 22:30h cine amb L’expedient Warren

Estrenada l’any 2013 sota la direcció de James Wan i amb la interpretació de Lili Taylos, Vera Farmiga, Patrick Wilson, Joey King

Basada en una història real. Narra les trobades sobrenaturals que va viure la família Perron a la seva casa de Rhode Island a principis dels 70. El matrimoni Warren, investigadors de renom al món dels fenòmens paranormals, van acudir a la trucada d’aquesta família atemoritzada per la presència en la seva granja d’un ésser maligne.

Cristina Nocete

@crisnocete

Switch to mobile version