Autor Bàsquet
6 Novembre 2015 a 17:00

Acte de reconeixement al Club Deportivo San Rafael

Campió d’Espanya d’hoquei en cadira de rodes

Club Deportivo San Rafael // Imatge cedida per l'Ajuntament de Sabadell

Club Deportivo San Rafael // Imatge cedida per l’Ajuntament de Sabadell

L’alcalde de Sabadell, Juli Fernández, va rebre ahir a la tarda els integrants de l’equip del Club Deportivo San Rafael, que aquest passat estiu va proclamar-se campió d’Espanya d’hoquei en cadira de rodes i que enguany s’ha proclamat campió de la lliga catalana i del Campionat de Catalunya.

El Club Deportivo San Rafael és un club barcelonès dedicat a l’esport per a persones amb discapacitats que entrena a Sabadell. 

En un acte que ha tingut lloc al Teatre Principal, l’alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez, acompanyat per la regidora d’Esports, Marisol Martínez, el regidor d’Acció Social, Gabriel Fernàndez, i altres membres del consistori va posar en valor la feina del club i va assenyalar que: és un orgull per a la ciutat el vostre compromís i el vostre esperit de superació, la vostra capacitat d’aconseguir objectius i reptes és tot un exemple a seguir”. 

El gerent del club, Tomás Ruíz, va agraïr “l’oportunitat d’explicar la tasca que el club està fent a la ciutat després de tres anys entrenant al Pavelló del Nord, ja que tot i els obstacles que hem trobat al camí hem aconseguit tirar endavant dia rere dia”.

El club va aconseguir el passat juliol a Alcobendas el campionat d’Espanya, millorant la tercera posició aconseguida l’any 2014. 

El Club Deportivo San Rafael és una entitat esportiva per a persones amb discapacitat ubicat a la ciutat de Barcelona. Va ser fundat el 1969 a l’Hospital de Sant Rafael per facilitar a les persones amb discapacitat la pràctica esportiva. Actualment el Club compta amb quatre seccions esportives: natació, tennis taula, tennis i hoquei en cadira de rodes elèctriques.

Ara fa tres anys la secció d’hoquei en cadira de rodes elèctriques va traslladar la seva activitat al Pavelló Municipal del Nord, equipament esportiu on hi entrena i disputa el seus partits.

 

 

Switch to mobile version