Autor Societat
7 Octubre 2015 a 13:00

Torna el Mercat de Tapes

El 17 d’octubre es viurà a Sabadell un maridatge entre gastronomia, ball, música i tradició

El Mercat de Sabadell s'apunta a la moda de les Tapes

El Mercat de Sabadell s’apunta a la moda de les Tapes

El proper 17 d’octubre el Mercat Central de Sabadell celebrarà la segona edició del Mercat de Tapes, una cita “gastro-lúdica”.

La llotja del Mercat Central tornarà a ser la seu del Mercat de Tapes entre les 20:00h i la mitja nit. Els professionals de 50 parades oferiran el millor dels seus productes en forma de tapes. Es conformarà una oferta molt variada a “preus molt populars”. Un dels responsables va explicar “el Mercat de Tapes és una festa perquè la gent s’ho passi bé i conegui el Mercat Central, no per a guanyar diners”.

Música, ball, festa i tradició

Diverses entitats participaran al Mercat de Tapes. La jornada començarà a les 6 de la tarda amb una gran festa castellera a la Plaça del Mercat protagonitzada pels Margeners de Guissona, la Colla Castellera de Castellar del Vallès i els Castellers de Sabadell.

L’escenari entre els carrers Colom i Coromines acollirà diverses actuacions des de les 7 de la tarda fins a les 23.30 de la nit. Silvia’s Friends, El Gimnás i Landry i la Orquesta Gitana són alguns dels grups convidats.

Les Bruixes del Nord inauguraran el Mercat a les 8 de la tarda.

Objectiu: repetir l’èxit

Els responsables de la cita porten mesos treballant per millorar alguns aspectes de la jornada i aconseguir que tothom que hi vingui gaudeixi de la gastronomia i de l’ambient festiu.

Un dels aspectes que s’han previst ha estat la gestió de possibles aglomeracions. Un fet que va causar alguns inconvenients però que va demostrar l’èxit que va tenir la convocatòria.

Switch to mobile version