Autor Economia
5 Octubre 2015 a 11:00

Les vendes en grans superfícies disminueixen un 0,7% a l’agost

Ha afectat tant els productes d’alimentació com la resta

Vendes gran superfícies // Imatge del web Wikipedia

Vendes gran superfícies // Imatge del web Wikipedia

A l’agost, l’índex de vendes en grans superfícies de Catalunya (IVGS) a preus corrents ha disminuït un 0,7% respecte al mateix mes de l’any anterior, segons l’Idescat. Aquesta disminució de les vendes ha afectat per igual els productes d’alimentació i la resta de productes.
La variació acumulada dels primers vuit mesos de l’any se situa en positiu (0,7% interanual). Aquest augment s’ha produït gràcies a l’increment de les vendes dels productes no alimentaris, mentre que les vendes dels productes d’alimentació han disminuït.
A preus constants, l’IVGS mostra un decrement interanual de l’1% a l’agost del 2015, motivat pel descens de les vendes dels productes alimentaris (-3%). Les vendes de la resta de productes s’han mantingut idèntiques respecte al mateix període de l’any anterior.
Switch to mobile version