Autor Esports
29 Octubre 2015 a 15:00

L’Ajuntament de Sabadell enceta un procés de reflexió i debat amb les entitats esportives

L’objectiu és  definir el paper del Consell Municipal de l’Esport

L'Ajuntament de Sabadell enceta un procés de reflexió i debat amb les entitats esportives // Imatge cedida per l'Ajuntament de Sabadell

L’Ajuntament de Sabadell enceta un procés de reflexió i debat amb les entitats esportives // Imatge cedida per l’Ajuntament de Sabadell

L’Ajuntament de Sabadell ha encetat un procés de reflexió i debat comptant amb el conjunt d’entitats esportives de la ciutat amb l’objectiu de garantir una participació real de les entitats i la ciutadania  en l’àmbit esportiu.

La tinenta d’alcalde de Coneixement i Participació i regidora d’Esports, Glòria Rubio, es va reunir dimarts amb representants de les associacions al Centre Cívic de Can Rull en una trobada que va comptar amb una cinquantena de persones d’una trentena d’entitats esportives i també representants de grups municipals.

Rubio va comentar que “si volem una gestió pública que doni resposta a les necessitats de la ciutadania, hem de garantir una participació real, tant en la detecció d’aquestes necessitats com en la formulació de les polítiques municipals i, en aquest sentit, estem treballant per establir nous mecanismes i models de participació que garanteixin la presència de totes les entitats i de totes les disciplines esportives. Per això, hem encetat aquest procés de reflexió i debat conjunt obert a totes aquelles associacions que hi vulguin prendre part”.

Durant la trobada es va proposar un intercanvi d’idees sobre quin hauria de ser el model i format de la Festa de l’Esport. La regidora va comentar Parlem d’un espai de reconeixement al món esportiu de la ciutat” i va afegir que “Volem generar debat i diàleg també entorn aquest tema i saber amb quin format les entitats podrien estar més còmodes”. 

Per tal d’aprofundir en la definició dels diferents mecanismes i eines de participació en l’àmbit esportiu, els propers mesos hi haurà noves trobades.

Switch to mobile version