Autor Societat
15 Octubre 2015 a 13:00

L’ACEC 4 Turons fa una excursió solidària per a SOS Galgos a Sabadell

L’excursió es realitzarà el diumenge 18 d’octubre

ACEC Galgos 112

ACEC Galgos 112 // Imatge cedida per ACEC

L’Associació Catalana d’Excursionisme Caní (ACEC) 4 Turons farà una excursió solidària per a la protecció SOS Galgos. La sortida es farà diumenge 18 d’octubre a Sabadell.

L’ACEC va engegar una campanya solidària en què diversos cops a l’any fa una excursió benèfica destinada a ajudar a una protectora catalana. Al llarg de l’any s’ha ajudat a diverses protectores del territori. El donatiu mínim per excursió és de 5€ per persona amb l’opció de fer més aportació si es vol.

L’associació és una entitat sense ànim de lucre per fomentar l’excursionisme amb gossos. Cada mes s’organitzen entre dues i quatre activitats que inclouen des de sortides d’un matí a caps de setmana, viatges, cursos i xerrades de formació.

Excursions solidàries

L’excursió solidària del mes d’octubre es farà a Sabadell i serà un recorregut de 6 quilòmetres apte per a tothom passant per l’Ermita de Togores i el Torrent de Colobrers.

Per ampliar la informació i apuntar-se a l’esdeveniment: https://www.facebook.com/events/1505037163127204/.

La primera excursió es va fer el mes de gener a l’Associació Amics dels Animals de Balenyà i Seva. Es van recaptar prop de 400€.

Al febrer es va fer una segona sortida a Fonollosa (Bages) on es van recaptar 900€. A la sortida de març realitzada a Mataró es van recaptar novament 900€. A l’abril es va realitzar una sortida de cap de setmana a l’Escala on es van recaptar 400€.

Switch to mobile version