Autor Societat
14 Octubre 2015 a 13:00

La cambra de comerç de Sabadell organitza una subhasta energètica

La subhasta permetrà reduir costos de despesa energètica

Cambra Oficial de Comerç i Indústria de Terrassa

Cambra Oficial de Comerç i Indústria de Terrassa

Les Cambres de Comerç de Terrassa i Sabadell uneixen esforços i organitzen una licitació energètica per a la contractació dels subministraments d’energia elèctrica i gas d’empreses del Vallès Occidental per tal d’oferir les millors tarifes pel conjunt de les empreses del territori.

La licitació es portarà a terme per subhasta a Internet mitjançant Marketplace on es podran visualitzar les ofertes que s’aniran presentant. Les subhastes es duran a terme els dies 15 i 16 d’octubre, per a energia elèctrica i gas i seran obertes al públic amb confirmació d’assistència. Les Cambres determinaran un preu de sortida. Les comercialitzacions es faran públiques a la xarxa. La subhasta durarà 15 minuts però es contemplen prorrogues de cinc minuts.

És la primera iniciativa amb aquestes característiques que promouen conjuntament ambdues Cambres després de l’experiència pilot que Sabadell va dur a terme l’any passat. En la primera edició es van assolir estalvis dels 20% de mitjana i es van gestionar contractes elèctrics per valor d’un milió i mig d’euros.

Switch to mobile version