Autor Rugby
20 Octubre 2015 a 13:00

El Sabadell RC guanya amb claredat al filial del Mataró RC

És la primera victòria de la temporada

Sabadell RC contra el filial del Mataró RC // Imatge cedida pel Sabadell RC

Sabadell RC contra el filial del Mataró RC // Imatge cedida pel Sabadell RC

El Sabadell RC va aconseguir els primers punts d’aquesta temporada, després de la derrota fa dues setmanes contra els Dragons de Santa Coloma (24-12), en guanyar de manera clara per 69 a 0 al filial del Mataró RC, un equip que debuta a la competició. Ambdós equips van lluir cintes de color rosa per commemorar el Dia Internacional Contra el Càncer de Mama.

Els de Sabadell van imposar el seu joc i el seu ritme de partit i quan només portaven 10 minuts de joc ja havien aconseguit conquerir la zona de marca dels del Maresme fins a dues ocasions. Els sabadellencs no van deixar opció, en cap moment, als de Mataró gràcies a jugades molt ben trenades i fases estàtiques dutes a terme amb gran precisió. Al final de la primera part el Sabadell RC havien aconseguit el bonus ofensiu, que guanya l’equip que anota 4 assaigs.

A la represa el partit no va canviar, i el Sabadell va aconseguir eixamplar la diferència. A través de dues sortides de touche gairebé consecutives, els de Fran Gonzalez van aconseguir dos assajos que va fer baixar els braços als jugadors de Mataró. A partir d’aquell moment, Fran Gonzalez va fer entrar sobre el terreny de joc als menys habituals i així poder donar descans a diferents jugadors. El Sabadell va aconseguir arribar a la zona de marca rival fins a deu cops en tot el partit, fet històric en els dos anys de vida del club. Aquesta també és la victòria més àmplia del Sabadell RC des de la creació de l’equip.

L’entrenador del Sabadell RC, Fran Gonzalez es va mostrar molt satisfet al final del partit assegurant que “la feina de tota la setmana s’ha de demostrar al partit, i avui ho hem fet”. Tot i així l’entrenador volia deixar palès que “no ens hem de deixar enlluernar per aquesta victòria, sinó seguir treballant per no quedar-nos enrere”.

Amb aquesta victòria el Sabadell RC es col·loca en la quarta plaça, a un punt del tercer, els Dragons Santa Coloma. Els vallesans estan empatats a punts amb el filial del FC Barcelona, pròxim rival del Sabadell. El partit serà dissabte a les 16h a La Teixonera de Barcelona.

Switch to mobile version