Autor Rugby
7 Octubre 2015 a 15:00

El Sabadell RC debuta amb derrota davant els Dragons de Santa Coloma

El partit es va decantar pels locals sobretot a la 1a part

Sabadell RC contra el Dragons de Santa Coloma // Imatge cedida pel Sabadell RC

Sabadell RC contra el Dragons de Santa Coloma // Imatge cedida pel Sabadell RC

El Sabadell RC va debutar el passat cap de setmana a la lliga catalana de rugbi. Els de Sabadell van perdre davant els Dragons de Santa Coloma per 24-12. Va ser un partit significatiu, ja que l’any passat ambdós clubs van compartir camp i equip durant tota la temporada passada.

Els locals es van avançar en el marcador als cinc minuts de joc mitjançant un assaig i poc després ampliaven l’avantatge en arribar a la zona de marca.

El Sabadell RC només va ser capaç de puntuar a través dels cops de càstig com sempre transformats magistralment pel mig de melé Marc Moliné. Abans de la mitja part, però, els locals van tornar a fer un assaig i posaven el marcador en 24 a 9.

La segona part va ser totalment diferent. Si a la primera part les opcions més clares havien sigut pels locals, a la segona va ser el Sabadell RC qui va tenir-les. Tot i això, els de Fran González només van poder puntuar en un xut a pals de Marc Moliné. La bona defensa local no va permetre que els sabadellencs fessin cap assaig i els posés dins el partit. Al final 24 a 12 pels Dragons de Santa Coloma.

El nou entrenador del Sabadell RC, Fran González, es mostrava molt satisfet per la feina dels seus jugadors i comentava que “si haguéssim jugat tot el partit com la segona part, el resultat hauria sigut diferent“. 

El proper partit del Sabadell RC serà contra el Mataró B. El partit es jugarà a Santa Coloma, aquesta vegada com a locals. Els maresmencs són últims després de perdre per 0-80 contra el filial dels Químics de Barcelona. El Sabadell RC és 5è a la classificació al ser l’equip que ha perdut per menys diferència de punts.

Switch to mobile version