Autor Rugby
28 Octubre 2015 a 11:00

Dura derrota del Sabadell RC davant del filial del FC Barcelona

Van perdre per un contundent 71 a 3

Jugada del partit entre el Sabadell RC i el FC Barcelona // Imatge cedida pel Sabadell RC (Foto: Manuel Frías)

Jugada del partit entre el Sabadell RC i el FC Barcelona // Imatge cedida pel Sabadell RC (Foto: Manuel Frías)

El Sabadell RC va caure dissabte a la tarda de forma clara i contundent per 71 a 3 contra el segon filial del FC Barcelona.

Els jugadors blaugranes es van avançar ben aviat amb un assaig a través d’una bona jugada de la línia. Els joves jugadors del FC Barcelona van imposar durant tot el partit un ritme molt elevat, que va fer que els sabadellencs haguessin de córrer darrere els rivals durant tot el partit. Al finalitzar la primera part, el resultat era de 32-3.

A la represa el partit no va canviar gaire. Els sabadellencs van millorar força en defensa, però no va ser suficient per aturar les envestides locals. Els blaugrana van arribar amb molta facilitat a la línia de marca, sobretot al final del partit. Els últims 20 minuts de partit, el Sabadell RC va haver de jugar amb 14 jugadors degut a la lesió de Xavi Benet.

L’entrenador del Sabadell RC, Fran González, es mostrava força decebut al final del partit i assegurava que “ni de lluny ha sigut el nostre millor partit, i davant d’un equip com aquest, això et perjudica molt”. González va comentar que els seus jugadors havien comès masses faltes durant tot el partit (en van acumular fins a 23 en tot l’enfrontament) i que un equip tant ben format com el Barça “això no ho deixa escapar”. L’entrenador del Sabadell animava als seus jugadors a seguir treballant i a preparar fort el següent partit per treure’s el mal gust de la derrota.

El proper partit dels sabadellencs serà aquest diumenge contra el Reus Rugby. Serà diumenge a les 10.30 del matí a Santa Coloma de Gramenet. Els de Reus són setens a la classificació després de perdre contra el Ripollès RC aquest cap de setmana.

Switch to mobile version