Autor Política
9 Octubre 2015 a 13:00

Ciutadans denuncia la “doble moral” de Crida per Sabadell

Joan Garcia denuncia que ara defensa tot el contrari del que defensava quan era oposició

Joan Garcia // Imatge cedida per Ciutadans

Joan Garcia // Imatge cedida per Ciutadans

La incongruència de les poques actuacions i decisions que pren l’equip de Govern de Sabadell (Crida per Sabadell i ERC) va en augment. Així ho afrima Ciutadans ja que segons ha denunciat la secció sindical de CCOO a l’Ajuntament de Sabadell, l’empresa municipal VIMUSA ha recorregut la sentència que ha obligat a readmetre a una treballadora de VIMUSA que va ser acomiada.

Ciutadans critica que l’actual tinent d’alcalde de l’Àrea del Territori i Sostenibilitat, Maties Serracant, quan estava a l’oposició, va defensar al plenari municipal una moció conjunta del seu partit (Entesa per Sabadell, ara membre de la coalició Crida per Sabadell), ICV i EUiA que sol·licitava la readmissió dels treballadors i les treballadores acomiadades per VIMUSA, entre les quals es troba aquesta empleada.

El portaveu municipal de Ciutadans a Sabadell Joan Garcia,  s’ha mostrat molt crític amb aquesta “doble moral” de Serracant i la seva coalició en el seu pas d’oposició a Govern. Pensàvem que no serien capaços de contradir i posar en evidència el seu activisme d’aparador i de samarreta de la marea negra en defensa dels acomiadats de VIMUSA, però ja ho han fet”. 

Segons García  l’equip de govern està més preocupat per esbrinar si serà possible complir el torn rotatori a l’alcaldia que hi ha pactat entre la Cridai ERC que a construir un autèntic discurs estratègic per a la ciutat, que ni s’ha començat a esbossar, malgrat portar més de cent dies al capdavant de l’Ajuntament”.

El portaveu de Ciutadans a Sabadell subscriu les paraules que la secció sindical de CCOO ha dirigit a Serracant i als membres de l’equip de govern que van participar en la marea negra”: Els actuals membres de l’equip de govern han de tenir clar que les coses que es deien i es demanaven quan s’estava a l’oposició ara quan es governa cal fer-les. No hi ha excusa”.

Switch to mobile version