Autor Cinema, teatre i televisió
14 Octubre 2015 a 10:00

Aquesta setmana no et perdis…

Dimecres 14, dijous 15 i divendres 16 d’octubre

Tokarev

Tokarev

Dimecres

La 2

A les 21:55h cine amb Asignatura pendiente

Estrenada l’any 1977 sota la direcció de Jose Luis Garci i amb la interpretació de José Sacristán, Fiorella Faltoyano, Antonio Gamero

José i Elena es retroben vint anys després de viure un amor adolescent. Ara tots dos es troben casats encara que les seves respectives relacions afectives es troben en crisis. La seva dura història d’amor clandestí es troba a més condicionada del moment sociopolític que els toca passar.

————————————————-

Dijous

La Sexta

A les 22:30h cine amb Terminator 2: el juicio final

Estrenada l’any 1991 sota la direcció de James Cameron i amb la interpretació de Arnold Schwarzenegger, Linda Hamilton i Edward Furlong

Sarah Connor, la mare soltera del rebel John Connor, està ingressada en un psiquiàtric. Alguns anys abans, un viatger del temps li havia revelat que el seu fill seria el salvador de la humanitat en un futur dominat per les màquines.

La 2

A les 21:55h cine amb Truhanes

Estrenada l’any 1983 sota la direcció de Miguel Hermoso i amb la interpretació de Francisco Rabal, Arturo Fernández, Vicky Lagos

Quan la mala sort i un assumpte d’estar per casa porten a la presó a Gonzalo Millars, la sensació de vertigen i malestar és tan gran que posa la seva seguretat en mans de Ginés Giménez, un lladregot, timador, faldiller i borratxo que, a canvi d’un futur més prometedor fora de la presó, es presta a tirar-li una mà mentre duri la seva captivitat. Aquest és el tracte, que res és gratis en la vida i molt menys entre reixes.

Cuatro

A les 22:35h cine amb Tokarev

Estrenada l’any 2014 sota la direcció de Paco Cabezas y amb la interpretació de Nicolas Cage, Rachel Nichols i Peter Stormare

Paul Maguire porta una vida meravellosa, envejable des de qualsevol punt de vista. És un home de negocis d’èxit i un pilar en la seva comunitat. La seva dona, Vanessa, és intel·ligent i atractiva. El seu matrimoni es basa en l’amor, en el respecte mutu i en una gran dosi de passió. La seva filla Caitlin és una estudiant excel·lent, és intel·ligent i està molt unida al seu pare. Ara Paul porta una bona vida, però… el passat d’una persona mai mor de debò, tampoc el seu.

————————————————-

Divendres

TV3

A les 22:35h cine amb Scary Movie 5

Estrenada l’any 2013 sota la direcció de Malcolm D. Lee i amb la interpretació d’Ashley Tisdale, Simon Rex, Erica Ash

Els feliçment casats Donen i Jody comencen a observar alguns fenòmens estranys a la seva casa després de tornar de l’hospital amb el seu bebè, Aiden. Però quan el caos s’apodera del treball de Jody com a ballarina de ballet i de la carrera de Donen com a investigador de micos, la parella descobreix que està sent assetjada per una presència demoníaca. Junts, amb l’ajuda d’experts qualificats i de nombroses càmeres, intentaran desfer-se del malèfic ser abans que sigui massa tarda.

Cristina Nocete

@crisnocete

Switch to mobile version