Autor Cinema, teatre i televisió
7 Octubre 2015 a 10:00

Aquesta setmana no et perdis…

Dimecres 7, dijous 8 i divendres 9 d’octubre

Seven

Seven

Dimecres

La 2

A les 21:55h cine amb Los días del pasado

Estrenada l’any 1977 sota la direcció de Mario Camus i amb la interpretació de Marisol, Antonio Iranzo, Gustavo Bergés

Sis anys després de la fi de la Guerra Civil, Juana, una noia malaguenya, es trasllada a un poblet muntanyenc del Nord per ocupar una plaça de mestra; però la seva arribada té una altra finalitat. En acabar la guerra, el seu nuvi Antonio va fugir a Algèria: no obstant això, la noia sap que ara viu refugiat a les muntanyes, amb els maquis, i té l’esperança de trobar-lo.

———————————————-

Dijous

La Sexta

A les 22:30h cine amb Chacal

Estrenada l’any 1997 sota la direcció de Michael Caton-Jones i amb la interpretació de Bruce Willis, Richard Gere, Sidney Poitier

A un assassí sense escrúpols, conegut pel pseudònim de .Xacal., el contracta un cap de la màfia russa perquè elimini a un alt mandatari del govern dels Estats Units com a represàlia per la mort del seu germà.

La 2

A les 21:55h cine amb La colmena

Estrenada l’any 1998 sota la direcció de Mario Camus i amb la interpretació de Victoria Abril, Francisco Algora

Un fresc de l’Espanya que intenta recuperar-se de l’enfrontament fraticida que acaba de viure. En el Madrid de 1943, cada persona és un món i cadascun d’aquests mons l’eterna tragèdia. El gana i la misèria s’alien amb la solitud, la fantasia i l’afecte amb la supervivència.

———————————————-

Divendres

TV3

A les 22:30h cine amb Seven

Estrenada l’any 1995 sota la direcció de David Fincher i amb la interpretació de Brad Pitt, Morgan Freeman, Gwyneth Paltrow

El veterà tinent Somerset, del departament d’homicidis, és a punt de jubilar-se i ser reemplaçat per l’ambiciós i impulsiu detectiu David Mills. Tots dos hauran de col·laborar en la resolució d’una sèrie d’assassinats comesos per un psicòpata que pren com a base la relació dels set pecats cabdals.

Podeu llegir la crítica a: http://terrassainforma.com/2014/07/critica-cinematografica-se7en/

Cristina Nocete

@crisnocete

Switch to mobile version