Autor Cinema, teatre i televisió
5 Octubre 2015 a 10:00

Aquesta setmana no et perdis…

Dilluns 5 i dimarts 6 d’octubre

Mamá

Mamá

Dilluns

La Sexta

A les 22:30h cine amb Mamá

Estrenada l’any 2013 sota la direcció d’Andrés Muschietti i amb la interpretació de Jessica Chastain, Nikolaj Coster-Waldau, Megan Charpentier

Fa cinc anys, el mateix dia en què la seva mare va ser assassinada, les petites Victòria i Lilly van desaparèixer en el bosc. Buscades incansablement pel seu oncle Lucas i la seva núvia Annabel, són trobades uns anys més tard en una cabanya enmig de la naturalesa, on han viscut aïllades de tota civilització. Comencen llavors una nova vida per a les nenes de la mà de Lucas i Annabel.

Antena 3

A les 22:40h cine amb Contraband

Estrenada l’any 2012 sota la direcció de Baltasar Kormákur i amb la interpretació de Mark Wahlberg, Kate Beckinsale, Giovanni Ribisi, Ben Foster

Fa temps que Chris Farraday va deixar el món de la delinqüència. Però, quan el seu cunyat Andy fracassa en un assumpte de drogues que li havia encarregat el seu implacable cap Tim Briggs, Chris es veurà obligat a tornar al contraban per pagar el deute d’Andy.

La 2

A les 21:55h cine amb Goyescas

Estrenada l’any 1942 sota la direcció de Benito Perojo i amb la interpretació d’Imperio Argentina, Xan das bolas, Armando Calvo

A Madrid, transició del segle XVIII al XIX, la comtessa de Gualda i Petrilla són molt semblants físicament, fins i tot la gent les confon. Un dia descobreixen que estimen al mateix home, el marquès de Nuévalos, i començaran així una rivalitat en la qual s’intentaran fer mal mútuament mitjançant cobles i diversos episodis que recreen la iconografia de Goya.

——————————————–

Dimarts

La 2

A les 21:55h cine amb Campanadas a medianoche

Estrenada l’any 1965 sota la direcció d’Orson Welles i amb la interpretació d’Orson Welles, Keith Baxter, John Gielgud

Anglaterra, Guerra dels Cent Anys. Enrique IV, primer monarca de la dinastia dels Lancaster, en 1399 li arrabassa el tron al seu primer Ricardo II. Adaptació de diverses obres de Shakespeare: “Enrique IV”, “Enrique V” i “Ricardo II”.

 

Cristina Nocete

@crisnocete

Switch to mobile version