Autor Economia
5 Octubre 2015 a 14:00

50 pimes comencen “Accelera el creixement”

Aquesta és la quarta edició del programa

PIMEC

PIMEC // Imatge cedida per PIMEC

50 pimes de la demarcació de Barcelona participen a la 4a edició del programa “Accelera el creixement” el qual està organitzat per PIMEC i la Diputació de Barcelona. Després de la primera fase s’han analitzat totes les candidatures i s’han escollit mig centenar.

Les principals característiques de les empreses escollides són: el 66% són petites, el 30% micro i el 4% mitjanes; de sectors variats però amb predomini de la indústria; estan motivades per rebre assessorament comercial, d’internacionalització, d’organització de l’equip directiu i d’innovació; el 32% és del Vallès Occidental, el 16% del Baix Llobregat i la resta de Vallès Oriental, Maresme, Osona, Alt Penedès, Barcelonès, Berguedà, Bages i Garraf.

Al llarg de l’edició 25 ens locals garantiran el seguiment i suport adequat.

El procés és de nou mesos on les empreses rebran assessorament personalitzat en diversos elements.

La segona fase integra 25 hores i finalitzarà amb un pla de creixement definit i operatiu per a cada empresa.

Després de la segona fase es continuarà amb la de suport a l’acció amb un total de 44h per iniciar l’execució de les accions identificades prèviament al pla de creixement.

A la sessió inaugural la diputada delegada de Promoció Econòmica i Ocupació de la Diputació de Barcelona, Sònia Recasens, va dir que “som un país de pimes, de les quals en depèn la nostra competitivitat; per aquest motiu treballar la internacionalització i la innovació són dos dels eixos principals sota els quals volem que les empreses participants al programa facin una accelerada en el seu creixement”.

Per altra banda, el secretari general de PIMEC, Antoni Cañete, va animar a les empreses participants a “aprofitar les sinèrgies ja que gràcies a aquest networking, en adicions passades han sorgit projectes i negocis interessants entre els participants”. A la vegada va celebrar que en aquesta edició siguin “200 les empreses que tinguin la oportunitat d’accelerar el seu creixement”.

Switch to mobile version