Autor Sanitat
27 Setembre 2015 a 18:00

Salut posa en marxa un nou canal temàtic amb continguts audiovisuals

Està obert a tots els ciutadans i permet compartir a través de les xarxes socials

Canal Salut // Imatge del web de VideoSalut

Canal Salut // Imatge del web de VideoSalut

El Departament de Salut posa en marxa un nou canal temàtic amb continguts audiovisuals sobre informació de salut i promoció d’hàbits saludables. Es tracta d’una millora i renovació del projecte Vídeo Salut, que va néixer durant el 2012, amb l’objectiu de produir informació audiovisual i servir-la a tots els centres assistencials de Catalunya perquè disposin de material de salut per emetre’l a les pantalles de les sales d’espera.

El material del nou portal està obert a tots els ciutadans i els permet que puguin compartir els continguts a través de pàgines web, blocs, xarxes socials, entre altres. També, els organismes i institucions que disposin de monitors o pantalles d’informació també es poden descarregar els materials publicats amb la màxima qualitat.

Per mitjà d’aquests suports el Departament pot oferir informació de salut i que els ciutadans coneguin millor aspectes importants que els permetin tenir una millor salut i fer una prevenció activa de les malalties. El fet que s’ofereixi el material amb diferents dispositius i amb multiformat permet que aquesta informació pugui arribar a diferents canals segons les necessitats de comunicació.

Ara mateix ja s’han produït 167 vídeos sobre diferents temes de salut i 15 cartells. A més, aquest material ja arriba a 718 pantalles a través de 340 subscriptors del sistema sanitari públic i altres organismes i institucions.

Els vídeos més descarregats fins al moment han estat els que fan referència a la diferència entre grip i refredat, informació sobre la vacuna de la grip i la informació sobre com fer-se el duplicat de la targeta sanitària. En total, ja s’han fet 10.690 descàrregues dels vídeos.

Switch to mobile version