Autor Cinema, teatre i televisió
11 Setembre 2015 a 16:00

La visita

La visita

La visita

Aquesta setmana s’estrena als cinemes el nou thriller de M. Night Shyamalan La visita. Des del país arriben tres estrenes, els drames Ma ma  i Los héroes del mal, i el romanç Los exiliados románticos. Des de França arriba el remake de Una semana en Córcega i des de Dinamarca s’estrena el drama Un segunda oportunidad. Arriba un drama històric anglès Reina y Patria. I fen contrast amb gènere s’estrena el film d’acció American Ultra.

 

LA VISITA

THRILLER. Dirigida per: M. Night Shyamalan. Repartiment: Kathryn Hahn, Olivia DeJonge, Ed Oxenbould

Una mare deixa als seus dos fills en la remota granja dels seus avis, a Pennsilvània, durant un cap de setmana. Els nens descobriran que l’anciana parella està ficada en alguna cosa profundament inquietant.

MA MA

DRAMA. Dirigida per: Julio Medem. Repartiment: Penélope Cruz, Luis Tosar, Asier Etxeandia

Magda és una mestra en atur que després de ser diagnosticada de càncer de mama reacciona traient tota la vida que porta dins, des de l’imaginable a l’inimaginable. La seva lluita valenta i optimista farà possible que ella i el seu entorn més íntim visquin insospitades escenes d’humor i delicada felicitat.

AMERICAN ULTRA

ACCIÓ. Dirigida per: Nima Nourizadeh. Repartiment: Jesse Eisenberg, Kristen Stewart, Connie Britton

Mike Howell és un jove que no té cap motivació i que viu al costat de la seva núvia Phoebe en una petita i avorrida ciutat. Un dia, la seva vida dóna un gir inesperat quan el passat de Mike torna per perseguir-lo i es converteix en el blanc d’una operació d’alt secret del govern.

UNA SEGUNDA OPORTUNIDAD

DRAMA. Dirigida per: Susanne Bier. Repartiment: Nikolaj Coster-Waldau, Ulrich Thomsen, Maria Bonnevie

Els amics Andreas i Simon són dos policies que viuen de forma molt diferent. Andreas és feliç amb la seva dona i el seu fill; Simon acaba de divorciar-se i s’emborratxa regularment. Tot canviarà quan intervenen en la baralla d’una jove parella de yonquis i descobreixen a un bebè en un armari. Andreas, l’home estable, obligat a enfrontar-se a la seva impotència, comença a perdre la seva idea del que la justícia significa. El rebel Simon haurà de restaurar l’equilibri entre el bé i el mal.

REINA Y PATRIA

DRAMA. Dirigida per: John Boorman. Repartiment: Callum Turner, Caleb Landry Jones, David Thewlis

Un anglès que va créixer a Londres durant la II Guerra Mundial, es fa militar per combatre en la Guerra de Corea.

UNA SEMANA EN CÓRCEGA

COMEDIA. Dirigida per: Jean-François Richet. Repartiment: Vincent Cassel, François Cluzet, Alice Isaaz

Remake de la pel·lícula homònima de 1977. Dos amics porten a les seves filles a unes vacances a la platja i s’hauran d’enfrontar a una situació molt incòmoda: un dels dos comença una relació amb la filla de l’altre.

LOS HÉROES DEL MAL

DRAMA. Dirigida per: Zoe Berriatúa. Repartiment: Jorge Clemente, Beatriz Medina, Emilio Palacios

Tres adolescents que sofreixen el maltractament i la humiliació dels seus companys en classe decideixen unir-se per venjar-se. No obstant això, la qual cosa comença com un acte de llibertat en legítima defensa es converteix en una espiral de violència de la qual no podran escapar. Què es pot fer contra un criminal menor d’edat?

LOS EXILIADOS ROMÁNTICOS

ROMANÇ. Dirigida per: Jonás Trueba. Repartiment: Vito Sanz, Renata Antonante, Francesco Carril

Tres amics emprenen un viatge sense motiu aparent, tan sols buscant la trobada d’amors idíl·lics i alhora efímers, amb l’única missió de sorprendre’s a si mateixos i seguir sentint-se vius. Alguns podrien dir que es tracta de cremar les últimes naus de la joventut, mentre que uns altres parlaran de la decadència del gènere masculí.

Cristina Nocete

@crisnocete

Switch to mobile version