Autor Societat
17 Setembre 2015 a 20:43

Incendi d’un habitatge a Badia del Vallès

Ha fet 15 intoxicats

Bombers de la Generalitat de Sabadell

Imatge cedida pels Bombers de la Generalitat

L’incendi ha cremat totalment la cuina i el menjador d’un dels 5 pisos dels baixos ubicat a l’avinguda del Mediterrani, 6 d’aquesta ciutat vallesana.. Les flames també han afectat parcialment la resta del pis i el replà de l’escala. Per la seva banda, la intensa fumera ha afectat tot l’habitatge i la caixa d’escala del bloc de 5 plantes, a més de la façana superior al pis sinistrat.

S’hi han desplaçat 9 dotacions dels Bombers, que han treballat simultàniament per extingir el foc i per donar l’ordre de confinament als 19 veïns que hi havia en aquells moments a l’interior de l’edifici, on aleshores tan sols hi havia ocupada la meitat dels 29 pisos del bloc

Un cop apagat l’incendi, els Bombers han començat a evacuar tots els veïns que havien quedat confinats. El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que hi ha destinat 8 unitats, en total s’han atès 15 persones intoxicades per inhalació de fum: 10 lleus (2 d’elles, donades d’alta in situ) i 5 menys greus. En total, es tracte de 12 adults i 3 menors. Hi ha hagut, per tant, 13 evacuacions: 3 persones a l’Hospital de Terrassa (2 adults i un menor), una dona embarassada a la Vall d’Hebron de Barcelona i la resta, a la Corporació Sanitària Parc Taulí de Sabadell

L’incendi, les causes del qual encara no s’han començat a investigar, també ha malmès la instal·lació elèctrica i del gas de l’edifici, de manera que tècnics d’aquestes companyies de servei es personaran al lloc del sinistre per fer-ne una valoració.

 Els Bombers de la Generalitat i l’arquitecte municipal de Badia del Vallès han fet una revisió estructural del pis afectat per l’incendi i han descartat cap afectació important

Switch to mobile version