Autor Opinió
30 Setembre 2015 a 11:00

Hem guanyat com a ciutadans. Ha guanyat la democràcia

Pere Farrés // Imatge de @pfarres1

Pere Farrés // Imatge de @pfarres1

Tenim un Parlament amb majoria absoluta clarament independentista que lluitarà per una Catalunya lliure i més justa. S’ha acabat ser súbdits, ara som homes i dones lliures que farem un país millor pels nostres fills

Durant unes setmanes membres d’ERC, de CDC, de Demòcrates per Catalunya, de Reagrupament, independents de la societat civil… hem treballat conjuntament  colze a colze per un objectiu comú: fer arribar la revolució dels somriures a tots els racons de Sabadell i de Catalunya. Hem demostrat que la nostra societat no està trencada ni fracturada, sinó que tenim un projecte en comú que farem amb TOTS els nostres conciutadans.

A Sabadell hem treballat de valent i avui em passen pel davant imatges de molts moments que hem compartit durant la campanya de les nostres vides. Alguns de complicats i esgotadors; altres de divertits i il·lusionants. Però tots ells apassionants i inoblidables.

Tot plegat ens ha d’afermar encara més la convicció que, més enllà d’ideologies, models o partits, existim les PERSONES i els CIUTADANS que, quan ens posem a treballar per un objectiu comí, som capaços d’aconseguir l’impossible. I això és el que hem fet a Sabadell: paradetes diàries, pentinades per tots els barris, un acte amb 6000 persones, entregues florals, encartellades varies, actes festius, actes formals, milers de Candidats pel Sí, centenars d’apoderats… Hem estat partícips d’una part de la història d’aquest país i això estic segur que no ho oblidarem mai.

Una curta història que va començar fa menys d’un mes i que ha acabat amb un Parlament clarament independentista i amb 15000 sabadellencs més a favor de la República Catalana comparat amb les eleccions municipals.

Per tant, només em queda donar les gràcies i felicitar a tots aquells que ho han fet possible. Ara toca continuar treballant de valent per allò que anhelem des de fa  tant de temps: la nostra República Catalana Independent.

 

 

Pere Farrés

President Coordinador  ERC Sabadell

Switch to mobile version