Autor Política
12 Setembre 2015 a 18:00

Gordó anima els nous jutges destinats a Catalunya a conèixer el català

Conèixer el català per poder donar un bon servei al ciutadà

Jutges nous // Imatge cedida per la Generalitat

Jutges nous // Imatge cedida per la Generalitat

El conseller de Justícia, Germà Gordó, ha rebut els nous jutges i jutgesses destinats a Catalunya pertanyents a la 65a promoció de l’Escola Judicial i els ha remarcat la importància de conèixer el català per poder donar un bon servei al ciutadà, quan aquest es dirigeixi a l’Administració de Justícia.
En unes breus paraules adreçades als cinc nous jutges que enguany s’han incorporat a la plantilla judicial de Catalunya, Gordó també ha recordat els eixos principals de treball, en matèria d’Administració de Justícia, en els que treballa el Departament i que, tal i com ha apuntat el conseller, “s’estan executant segons el calendari previst i d’acord amb la Sala de Govern del TSJC”. Aquests eixos de treball als que ha fet al·lusió el titular de Justícia han estat el Pla d’equipaments judicials 2014-2020 i el Pla d’implementació de les tecnologies de la Informació i la Comunicació, com l’expedient electrònic, així com la implantació de la nova oficinal judicial.
A la recepció, que ha tingut lloc al Casal Sant Jordi, seu del Departament de Justícia, hi han assistit la secretària de Relacions amb l’Administració de Justícia, Maria Josep Feliu, i el director general de Modernització de l’Administració de Justícia, Francesc Xavier Fabregat, i diversos professors de l’Escola Judicial.
La 65a promoció de l’Escola Judicial va dur a terme el jurament del seu càrrec fa uns dies i els seus integrants ja treballen als diversos òrgans judicials de Catalunya on han estat destinats.
Switch to mobile version