Autor Economia
28 Setembre 2015 a 13:30

Caldes de Montbui pren el relleu de Santa Perpètua de Mogoda en la presidència de l’AMERC

Jordi Solé relleva a Isabel García 

Eix Riera de Caldes // Imatge de l'AMERC

Eix Riera de Caldes // Imatge de l’AMERC

L’alcalde de Caldes de Montbui, Jordi Solé, serà nomenat nou president de l’Associació de Municipis de l’Eix de la Riera de Caldes (AMERC) durant la sessió de l’assemblea d’aquest organisme que tindrà lloc el proper dimecres 30 de setembre.

D’aquesta manera, Jordi Solé prendrà el relleu a l’alcaldessa de Santa Perpètua de Mogoda, Isabel Garcia, que ha ostentat el càrrec durant el primer any de l’AMERC. Els estatuts d’aquest ens estableixen que la presidència s’alternarà anualment entre els primers edils de cada municipi.

Aquesta primera trobada del mandat de Jordi Solé servirà perquè es constitueixi l’assemblea de l’AMERC amb els nous representants elegits a les darrers eleccions municipals, es triï el nou Comitè Executiu de l’associació i s’estableixi el calendari anual de reunions dels diferents organismes que formen l’ens (Assemblea, Comitè Executiu i Comissió Tècnica).

L’assemblea se celebrarà dimecres a les 12h a la Sala Noble de l’Espai de Can Rius de Caldes de Montbui. 

L’AMERC va néixer el 10 de juny de 2014 amb l’objectiu de otenciar el desenvolupament empresarial, la indústria i la creació d’ocupació als sis municipis que la formen: Caldes de Montbui, Sentmenat, Polinyà, Palau-solità de Plegamans, la Llagosta i Santa Perpètua de Mogoda.

 

 

 

 

 

 

Switch to mobile version